Woongemeenschap

Roomie(s) gezocht.

Geplaatst op  

17/12/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Diest
Bedrag

Beschrijving

Gezocht:

Lieve, propere en leuke mens(en) om mee samen te huizen.
Slaapkamer en een ruimte om te kunnen werken en creatief bezig te kunnen zijn.
Huis of appartement met een tuin(tje) en domiciliëring.
Parkeerplaats voor mijn auto.
+- 30 km van Diest, Vlaams-Brabant.

Wie zijn wij?

Ik ben Anita 35 jaar, vrijgezel en ik werk in de IT als SAP support employee 🤓 in Heverlee. Ik werk 3 dagen per week van thuis werken of in één van de kantoren van office center of in Heverlee of bij een klant. Wandelen met met mijn hond Arco is hetgene dat het meeste tijd in mijn vrije tijd in beslag neemt. 

Echter gaat Arco de laatste maanden vaak ook op logement bij een vriend op een boerderij, omdat ik momenteel op een klein appartement woon.

Verder hou ik van kletsen met familie en vrienden, lekker Mediterraans koken, dansen, maar ik kan ook best introvert zijn. En ik kan me dus ook soms wegtrekken op mijn kamer. Ik hou ook van schilderen op doek. Ik vul mijn leven in met verschillende projectjes en heb heel breed gaande interesses. Ik hou van tuinieren, buiten zijn in de natuur, ben best handig, ik eet geen vlees, ben gedreven en steeds nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Zo hou ik ook wel van analyseren, zaken in twijfel trekken en debatteren. 

Mijn hond Arco is een mega lieve Fox Terriër van 8 jaar.
Hij kan zowel met volwassenen, als met kinderen om. Op het gebied van andere honden is hij nogal kieskeurig. Om eerlijk te zijn verwen ik hem te hard. Arco is echt mijn beste kameraad.
Zoals de meeste honden slaapt hij ook veel. 🙂 Arco kan een tuintje ook wel appreciëren. Hij verliest nauwelijks haar, gaat 2 x per jaar naar de kapper en slaapt als hij bij mij is altijd bij mij in mijn slaapkamer. Arco is proper, maakt niets in huis stuk en kan best lang alleen zijn.

Lijken mijn persoon en mijn hond je interessant?

Stuur me dan een whatsapp 👉 0499876425 en wie weet worden we roomies of nog beter goede vrienden. 🙂

contact

anita.v@hotmail.be