Medebewoner

Maison de la Haute Ruche in Bosvoorde

Geplaatst op  

09/06/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Bosvoorde
Bedrag
€400€

Beschrijving

We hebben twee kamers te huur in ons samenwoonhuis “Maison de la Haute Ruche”, Struisvogelstraat 9 – 1170 Bosvoorde.

Wilgenkamer: 12m² / Zuid – Westkant / met zicht op schitterende Treurwilg op 1e verdiep. Onmiddellijk te huur voor een periode van 6 maanden voor 350 € + kosten (ong. 100 € / persoon).

Tuinkamer: 14m² / Oostkant / tegenover de boerderij “Ferme du Chant des Cailles” / schitterend licht en rust van de tuin. Te huur vanaf 1 juli 2024 voor 1 jaar met vernieuwbaar contract. 400 € + kosten (ong. 100 € / persoon).

Ons samenwoonhuis: Twee kinderen (Eleonore (9) en Levi (5)) wonen er met hun papa (Maarten (44)) sinds september 2023. Ze verfrissen het huis (verven, op maat gemaakte meubels, etc.) en de tuin (aanleg en beplantingen). Hoewel het huis groot is, wonen we vooral buiten. Thuis komen doen we om op adem te komen. Als we er toch overdag zijn, vind je ons vooral buiten in de tuin om er planten en beestjes te observeren, op de boerderij om er te oogsten of op straat waar we voetballen, tenissen en turnen. We houden van lekker en goed voedsel geteeld door boeren die van hun grond houden en niet ver van ons wonen. We delen graag een lekker gerecht, een film, een spektakel, maar soms lezen we ook graag een boek in stilte voor de kachel.

Geïnteresseerd: bel dan naar Maarten 0497 77 28 69.

contact

maarten@bruxxel.org