Medebewoner

Huisgenoot gezocht in cohousing te Heverlee

Geplaatst op  

03/04/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€400

Beschrijving

Wij (Anne, Christophe, Sam, en twee leuke katten) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot bij ons in Heverlee. We zijn alle drie rond de 30 en zoeken een werkende, ordelijke, niet-rokende persoon tussen de 25 en 35. Iemand die het leuk vindt om af en toe iets samen te doen met de huisgenoten, maar daarnaast ook graag zijn eigen ding doet. 

De kamer die vrijkomt in onze gezellige bel-etagewoning is 9.5m2 groot, onbemeubeld (op een ingebouwde kast na) en zal beschikbaar zijn vanaf half mei (15/05/2024). Je deelt de tuin en de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een woonkamer, uitgeruste keuken, 2 badkamers, 2 WC’s, en een kelder met wasmachine en droogkast.

Alles inbegrepen (internet, poetshulp, energie) bedraagt de huur €400 per maand. De waarborg bedraagt 2 maanden huur. Het huis ligt in een woonwijk bij Abdij van Park, op 10 minuten fietsen naar Leuven station, 15 minuten naar centrum Leuven, en dicht bij de E40 oprit van Haasrode. Er is ook parkeermogelijkheid. We geven de voorkeur aan een huisgenoot die voor een lange termijn (>= 1 jaar) bij ons wilt intrekken en zich domiciliëren.


Wie worden je huisgenoten?

Anne (29) zit in de Bio-IT en houdt van (board)games en muziek. Ze is het baasje van Wookie, een schattige zwartharige floof.

Christophe (32) werkt als testingenieur, speelt basgitaar, gaat graag joggen, en kookt graag. Hij is het baasje van kat Eddy.

Sam (27) is momenteel geveld door long covid en is dus vrij vaak thuis (vooral in het weekend). Die is gepassioneerd door taal en duikt graag af en toe de natuur in voor een wandeling.


Als je interesse hebt en eens wilt komen kijken; laat gerust iets weten op anne.mens7@gmail.com! Stel jezelf even kort voor en dan kunnen we een kennismakingsmoment vastleggen. Bezoeken zijn mogelijk vanaf 8 april doorheen de week.

contact

anne.mens7@gmail.com