Groep

Cohousers gezocht voor een gezellig en sociaal woonplekje in Gent! :)

Geplaatst op  

01/04/2024

Huur of koop:
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag

Beschrijving

 

 

Wie wil er graag een woon- en leefplek delen?

Vanaf begin mei (of in samenspraak iets later) zijn wij op zoek naar een nieuwe woon- en leefplek in Gent. Deze plek biedt ruimte voor een openhartig, liefdevol en eerlijk samenleven. We communiceren over de zaken die van belang zijn. We delen gemeenschappelijke ruimte. We bieden elkaar persoonlijke ruimte. We zorgen voor elkaar en voor de woning. Op gepaste momenten eten, zingen en huilen we samen. Op andere momenten doen we gewoon ons eigen ding.

Astrid (22 j): Kersverse sociaal werkster en schakelstudent conflict & development en voedingsconsulent in opleiding. Ik hou ervan om naar een gezondere en meer zelfvoorzienende levensstijl te streven waarin er meer aandacht is voor de ritmes van de natuur en onze lichamen. In de stad doe ik dit door te experimenteren in de keuken, yoga, creativiteit en door evenementen en projecten rond community life te verkennen. Dit doe ik het liefst van al in gezelschap net zoals de natuur intrekken met een tent en de trekrugzak. Ik hoop dat m’n huisgenootjes ook een hart voor duurzaamheid, ordelijke gezelligheid, verbindende communicatie en vegetarische maaltijden hebben of hiervoor open staan.

Bram (26 j): Momenteel studeer ik wijsbegeerte en graag vanaf volgend jaar Landschapsontwikkeling aan KASK Gent. Mijn interesses gaan vooral uit naar landschapsbeleving, community building en een beetje filosofie. Ik ga graag mountainbiken of wandelen, daarnaast kook ik graag met voedsel van Let’s Save Food. Ook ben ik graag met mijn handen bezig zoals bouwen, ambachten, knutselen of tuinieren. Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan mezelf en mijn omgeving. Zo woon ik graag in een ordelijke en propere woning en sta ik steeds open om zaken bespreekbaar te maken en samen activiteiten te doen.

We zijn op zoek naar een duurzame plek om te wonen tot minstens augustus 2025, maar mogelijks ook nog tot augustus 2026 of langer.

We wensen een huurwoning met 2-4 slaapkamers die we kunnen delen met 1à3 andere person(en) of koppel(s).
Idealiter heeft de woning een klein tuintje/terras en is het gelegen op fietsafstand van het centrum van Gent.

Aangezien dat we een ‘cohousing’ op de plek willen creëren zal minstens één van ons een domicilie moeten plaatsen op het adres.

 

Uitkijkend naar jullie reacties!

Lieve groetjes 😊

contact

bram_cortens@hotmail.com