Algemene voorwaarden Samenhuizenreis

Deze algemene voorwaarden gelden voor de Samenhuizenreis in mei 2024.

Annulatievoorwaarden

De annulatievoorwaarden zijn van toepassing vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. 

Wanneer Samenhuizen vzw de reis annuleert, betalen wij je inschrijvingsgeld en ev. betaalde supplementen integraal terug. Voor eventuele andere kosten kan Samenhuizen niet aansprakelijk gesteld worden.

Als je zelf annuleert, dan moet dat schriftelijk (e-mail of brief).

Bij annulatie voor 1 april 2024 betaal je enkel € 20 administratiekosten.

Bij latere annulatie of als je niet verwittigt, blijf je ons het volledige deelnamebedrag verschuldigd, tenzij er een vervanger wordt gevonden (door Samenhuizen of door jezelf).

Indien er een vervanger wordt gevonden, dan betaal je enkel 20 euro als bijdrage in de administratiekosten.

Het niet betalen van de deelnameprijs geldt nooit als annulatie.

Prijzen en meerprijzen

Deelname aan de reis kost  € 900, hierin zijn vervoer, overnachting en maaltijden inbegrepen.

Indien je een eenpersoonskamer wenst is er een meerprijs van € 150 (voor de 4 nachten samen). Boeking van een eenpersoonskamer biedt geen garantie, er is slechts een beperkt aantal .eenpersoonskamers beschikbaar.

Als de eenpersoonskamers niet meer beschikbaar zouden zijn, brengen we je daarvan z.s.m. op de hoogte.

Leden krijgen € 25 korting op de deelnameprijs. Tot 1 februari geldt een vroegboekprijs van € 850.

Toestemming recht op afbeelding

Tijdens de reis maakt Samenhuizen vzw foto's en video-opnames van deelnemers. Die gebruiken we voor publicatie op onze websites, sociale netwerksites, folders, brochures, advertenties, … Voor de publicatie van zowel geposeerde (gerichte) als niet-geposeerde, spontane afbeeldingen van deelnemers wordt aan de deelnemers toestemming gevraagd. Door het aanvaarden van deze voorwaarden ga je hiermee akkoord. Als je je nadien toch bedenkt, kan je ons alsnog vragen om bepaalde beelden in de toekomst niet meer te gebruiken. Mail of schrijf ons daarvoor via info@samenhuizen.be

Verzekering

Samenhuizen vzw sluit geen verzekering af voor de deelnemers van de reis. Alle deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke bezittingen en dienen zelf een reis- en/of annulatieverzekering af te sluiten indien zij dit wensen. Via verzekeringen.be kan je ev. zelf een bijkomende verzekering zoeken. Sommige kredietkaarten bieden een gratis annulatieverzekering als je de betaling met deze kaart doet. Let op: dit dient meestal gelijktijdig, of uiterlijk 14 dagen na het boeken van de reis te gebeuren.