Vorststraat

bedrag: 
0
Beschrijving van de prijs: 
Omdat in elk bouwproject de kostprijs van de grond zwaar doorweegt in het budget, heeft het stadsbestuur beslist om de projectsite in erfpacht beschikbaar te stellen aan de kandidaten en dit voor een periode van 99 jaar. Dat betekent dat de kostprijs gespreid in de tijd betaald wordt aan een erfpachtvergoeding van 1% van de schattingswaarde. Wil je meer over de randvoorwaarden weten, neem dan zeker de projectoproep door.
Regio: 
Limburg
Stad: 
Hasselt
beschrijving: 
De stad Hasselt stelt de gronden van het voormalig schooltje in de Vorststraat ter beschikking voor het cohousingproject. De totale oppervlakte van de site bedraagt 78are en bestaat uit een lokaal parkeerterrein, de school met haar speelplaats, bijgebouwen en het weiland ernaast.
website: 
https://www.hasselt.be/nl/cohousing
contact: 
Wil je meer informatie over de projectoproep? Bekijk dan zeker de documenten (kandidaatstellingsformulier en projectoproep) op de website van de stad Hasselt! Wil jij graag een conceptvoorstel indienen? Zorg dan dat je samen met minstens 5 andere gezinnen het kandidaatstellingsformulier en een visienota indient voor 28 februari 2019.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.