Villa zoekt huisgenootje!

Naam van de woongemeenschap: 
Team Awesome
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
410
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs voor de ene kamer is 310€ exclusief 100€ extra voor de kosten ( hier zit water, elektriciteit, gas, internet, huisvuilophaling, toiletpapier, kuisvrouw, (soit alles :p ) in ) De huurprijs voor de andere kamer is 390€ exclusief 100€ extra voor de kosten ( hier zit water, elektriciteit, gas, internet, huisvuilophaling, toiletpapier, kuisvrouw, (soit alles :p ) in )
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 november, 2019
beschrijving: 
Wij zijn opzoek naar 2 nieuwe bewoners/bewoonsters voor 2 kamers in de villa gelegen aan de Hof Ter Leepslaan 2. De villa is gelegen in de wijk Diependaal, vlakbij de autostrade en op 200 meter lopen van de bushalte Brusselsesteenweg. Het is een grote villa gelegen in een rustige buurt (met veel parkeerplek!). Het huis heeft enorm veel lichtinval en bevat verschillende grote ruimtes waaronder: - een gerenoveerde keuken incl. oven en magnetron - living met zetels en bureau - twee badkamers, waarvan 1 met ligbad - een overdekt terras - een fitnessruimte in de kelder. Verder hebben we ook een mooie grote tuin. Tevens komt er 1 keer per week een kuisvrouw zodat jij je als bewoner/bewoonster op belangrijkere zaken kunt richten, namelijk: genieten van het leven. Kortom het huis is van alle gemakken voorzien om het iedere bewoner naar de zin te maken. Momenteel wonen er 10 bewoners in het huis, maar dit merk je nauwelijks. Doorgaans zijn de meeste bewoners aan het werk of zijn ze elders buitenshuis bezig. 1x per maand proberen we een groepsactiviteit samen te doen en tijdens de zomer doen we geregeld aan een BBQ. De kamer waarvoor geadverteerd wordt is 12m2 en de andere is 15m2 en bevind zich op de eerste verdiep. De kamers zijn voorzien van rolgordijnen en een nette laminaatvloer.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Hof Ter Leepslaan 2
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail waarin je wat over jezelf verteld naar Leuven.samenhuizen@gmail.com Tot gauw! xx De bewoners van Team Awesome