VILLA OLYMPIA ZOEKT BEWUSTE HUISGENOOT/HUISGENOTE!

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
420
Vrij vanaf: 
vrijdag, 15 maart, 2019
beschrijving: 
~~VILLA OLYMPIA ZOEKT BEWUSTE HUISGENOOT/HUISGENOTE! ~~ Midden maart verhuist mijn huisgenoot Joris. Ik ben daarom opzoek naar een nieuwe, bewuste huisgenoot. Wat meer over mezelf: Ik ben zesentwintig en Jungiaans therapeut in opleiding. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, djembe spelen of dansen. Ik heb bijzondere interesse in filosofie en psychologie en werk als freelancer. Ik geniet van een goed gesprek, de krant in de zon lezen en ben altijd te vinden voor een flauwe mop. Ik ben nieuwsgierig, rustig van aard en optimistisch. 
 Ik ben op zoek naar een huisgenoot die in contact is met zichzelf, die bewust in het leven staat en/of met spiritualiteit bezig is, die open communiceert en die een warme ondersteunende thuis wil creëren. 

Over Villa Olympia: het appartement bevindt zich op de derde verdieping en bestaat uit een ruime woonkamer met veel licht, twee ruime kamers (beiden mogelijk met groot bed), volledige voorziene keuken (kookplaat, vaatwas, koelkast). Het appartement is ook voorzien van een (ruime) garage, parkeerplaats en extra opberghok. Villa Olympia is gelegen in een rustige en residentiële woonwijk op amper tien minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters en op wandelafstand van de Blaarmeersen. De huur bedraagt 420 euro per maand huur p.p. (inclusief kosten) + eenmalige bijdrage voor gemeenschappelijk meubilair. Adres: Olympiadeplein Gent. 

 Word jij mijn nieuwe huisgenoot? Of ken je iemand? Stel jezelf kort voor en kom eens langs in Villa Olympia. Bij voorkeur enkel via mail antwoorden (jvhumb at gmail dot com). Tot gauw! Remy
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Olympiadeplein
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
jvhumb@gmail.com