Ruime kamer te Zurenborg

Naam van de woongemeenschap: 
De Tweelingers
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
332
Beschrijving van de prijs: 
De huur voor de kamer is EUR 332,50 Twee maanden waarborg EUR 665 Elke maand EUR 50 per persoon voor gas, elektriciteit en internet. Ijskast die overgekocht zou moeten worden (prijs overeen te komen, eventueel te delen met de blijvende huurders, richtprijs EUR 400). wasmachine (gedeeld bezit van de huurders, mijn aandeel ook over te nemen, EUR 50 Graag zou ik ook de kleerkast in de slaapkamer doorverkopen, want deze is te groot voor het nieuwe appartement (prijs otk - originele prijs was EUR 850) andere meubels kunnen eventueel ook overgenomen (te bekijken na akkoord).
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 februari, 2019
beschrijving: 
Ik verlaat binnenkort mijn kamer in een ruim herenhuis in de Tweelingenstraat te Zurenborg in Antwerpen. De straat is een dikke minuut wandelen van de Draakplaats en Dageraadplaats. Met de fiets ben je op 10-15 minuten aan Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem. Verder zijn er ook veel eetgelegenheden en supermarkten in de buurt. De kamer komt vrij in februari. Je deelt het huis met drie anderen (William, Laura en Hanne). De andere huurders blijven nog tot de zomer, hierna zouden de andere huurders eventueel verhuizen, in dat geval zou de huisbaas het huis liefst renoveren. De slaapkamer die vrijkomt is 3m80 op 4m80, heeft twee grote ramen en bevindt zich op de eerste verdieping aan de straatkant. Je deelt deze verdieping met William, tussen de twee kamers in is er een kleine badkamer met spiegel, labavo en toilet. Op de bovenste verdieping is er nog een toilet (zonder lavabo) en de grote badkamer met twee lavabo's en bad met douche. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee andere slaapkamers. De gelijkvloers bestaat uit een lange inkomhal, met hiernaast de voorkamer die dienst doet als living. Hiernaast de eetkamer met open kuiken en een hoek die naar de binnentuin leidt. In de keuken staat een ijskast die overgekocht zou moeten worden (prijs overeen te komen, eventueel te delen met de blijvende huurders, richtprijs EUR 400). Onder de trappen is er nog een trap naar de kelder, waar een wasmachine staat (is gedeeld bezit van de huurders, mijn aandeel ook over te nemen) De huur voor de kamer is EUR 332,50, met twee maanden waarborg (EUR 665). Ook wordt er elke maand EUR 50 per persoon gelegd voor gas, elektriciteit en internet. Graag zou ik ook de kleerkast in de slaapkamer doorverkopen, want deze is te groot voor het nieuwe appartement (prijs otk - originele prijs was EUR 850) andere meubels kunnen eventueel ook overgenomen (te bekijken na akkoord). Stuur mij een berichtje als je interesse hebt en dan kijk ik wanneer we een bezichtiging kunnen organiseren. Indien er interesse is wordt er een gesprek gepland met de blijvende huurders, die hebben de finale keuze uit de kandidaten.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Tweelingenstraat 66
Postcode: 
2018
Stad: 
Antwerpen
contact: 
Stuur mij een berichtje als je interesse hebt en dan kijk ik wanneer we een bezichtiging kunnen organiseren. Indien er interesse is wordt er een gesprek gepland met de blijvende huurders, die hebben de finale keuze uit de kandidaten.