Ruim, gemeubeld en super deluxe penthouse met rustige ligging - house of the future zoekt bewoners

Naam van de woongemeenschap: 
Ten Bergers
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
450
Beschrijving van de prijs: 
Zoekt bewoners voor co-housing (in regel met co-housing regels van Leuven). €450 dit is één derde van de huurprijs (deze totale huurprijs p.p. wordt opgesplitst in huur pand en huur meubelen en dus exclusief kosten). Er is hierboven een maandelijks forfaitair bedrag voor de gemeenschappelijke kosten van het gebouw van 75 euro. Huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd zoals wettelijk voorzien. Laag energieprestatiecertificaat: dus energie verbruik is laag. Alle kosten van elektriciteit, water, gas zijn via privatieve tellers af te rekenen, vrij contract te kiezen. Idem voor internet. Niet verplicht: Open lucht parkings te huur aan 20 euro per maand. Dit volgens beschikbaarheid.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 16 juli, 2019
beschrijving: 
Het pand is gelegen ongeveer 2 km van de oude markt (van aan de kotmadam gemeten) en 1 km van de Parkpoort te Leuven (aan de ring). Ongeveer 1,4 km van de oprit of afrit Haasrode op de E40. Het ligt midden in een zeer rustige woonwijk die gesitueerd is tussen het groen van Heverlee. Echt een oase van rust is één van de garanties in de buurt. Er zijn ook 4 buslijnen in de directe buurt. Lijn 4,5,6, 630 ietsje verder. Het station van Heverlee is 1,2 km van het pand gelegen. Het hoofdtreinstation van Leuven is op 3 km wandelafstand gelegen. Er zijn drie ruime kamers in het pand: Het totaal van de oppervlakte bedraagt 173 m² + 4 m² + 12.4 m² terras -Instap douche (aparte ruimte centraal tussen de kamers gelegen) -Badkamer met Whirlpool en WC -Berging (ruimte in de inbouwkast) - aparte WC -Garderobe kast in de gang -Gang -Lift (rechtstreeks tot in het appartement) -Ruime eetkamer -Ruime living -Hypermoderne keuken (Ingebouwde Neff koffiemachine,Ingebouwde microgolf/oven, ingebouwde steamer) -Berging met nutsvoorzieningen met enorm grote in gebouwde kasten -Gemeenschappelijke berging kelderverdiep (deze is gemeenschappelijk in de blok, bestaat uit vier appartementen) Alle ruimtes zijn reeds voorzien van alle voorzieningen, de gemeenschappelijke ruimtes hebben dus ook meubels. Voor de kamer zelf is een één persoonsbedframe mogelijk met nachtkastje (is vrij te kiezen indien gewenst).De stijl is modern (wit, zwart,warme bruine parket, metaal) -Terras (met namiddag en avond zon) Er zijn mogelijks ook voorzieningen voor auto via buitenstaanplaatsen (apart te huren tegen 20 euro per maand). Alle voorzieningen voor elektronische beveiliging zijn present (zoals alarmsysteem,anti homejacking). Als ook geautomatiseerde rook en gasdetectie zijn aanwezig via domotica. Het appartement is uitgerust met een domoticasysteem voor verlichting, rolluiken,zonwering, stopcontacten en CV. volledig parketvloer in niet natte ruimtes.Kamers hebben geen meubels. Zie foto's via link
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Kruispunt: Heidelaan-A.Thiérylaan
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
website: 
https://drive.google.com/drive/folders/1Jp6_NYWqAGLOVW6FR5arLOxHt24rROPL?usp=sharing
contact: 
Beschikbaar vanaf 20/09/2019 of 01/10/2019 Neem gerust contact op: heverlee.heidelaan@gmail.com Bezoek enkel op afspraak. Huisdieren is zeer moeilijk wegens parket vloer.