Prijs & inschrijving

Prijzenoverzicht

Let op: inmiddels is de reis volzet. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst. 

Vroegboektarief: € 495 (inschrijven en betalen voor 28/02/2019)

Standaardtarief: € 525 (inschrijven en betalen voor 24/04/2019)

Supplementen: 

Eenpersoonskamer: € 120 p.p.(uitverkocht!)

Tweepersoonskamer: € 50 p.p. (uitverkocht!)

Professionals: € 50 (met factuur)

Wat is inbegrepen in de prijs?

Het vervoer vanuit Antwerpen: de busreis en de overtochten per ferry, de maaltijden (uitgezonderd tijdens de vrije avond), de bezoeken en de overnachtingen zijn inbegrepen in de prijs. Enkel persoonlijke uitgaven zoals bv extra consumpties of souvenirs komen er nog bij. 

Inschrijving

Let op: inmiddels is de reis volzet. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst. We kunnen je dus niet garanderen dat je meekunt. Inschrijven voor de reis kan via dit formulier

Betaling

Wil je aan vroegboektarief mee op reis? Schrijf je in en betaal tegen ten laatste 28/02/2019. Ga je aan standaardtarief mee op reis? Schrijf je in en betaal tegen ten laatste 24/04/2019. Je bent pas zeker van je plaatsje nadat je je inschreef, de reissom betaalde en van ons een betalingsbevestiging kreeg. Hieronder vind je onze bankgegevens:

IBAN: BE74 5230 8057 1107
BIC: TRIOBEBB

Deze rekening staat op naam van: 

Samenhuizen vzw
Vooruitgangstraat 323
1030 Schaarbeek
België

Annulering

Hier vind je de reisvoorwaarden terug

Privacy

Tijdens de Samenhuizenreis maakt Samenhuizen vzw foto's en films. Die beelden kunnen later gebruikt worden ter promotie van onze werking en andere activiteiten. Wil je niet op de foto of film? Meld het aan de fotograaf of cameraman. Hier vind je ons volledige privacybeleid.