Pand of bouwlocatie aangeboden

Zonovergoten Cohousing appartement met zicht op park

Geplaatst op  

05/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€1280€ + gemeenschappelijke kosten (nog te bepalen)

Beschrijving

Hallo!

Vanaf 1 mei verhuren wij een unit in het net geopende cohousingproject 'Bijgaardehof' nabij Gent Dampoort.

Dit cohousingproject 'De Spore' (1 van de 3 groepen op de site) is gelegen op wandelafstand van Gent centrum, in een oase van rust tussen de muren van de oude Malmarfabriek en grenzend aan het Bijgaardepark. We zijn een gezellige, diverse groep met 15 units. Je komt thuis in een groot huis met een ruime gemeenschappelijke ruimte, logeerkamer, wasruimte, stille ruimte, zitruimte, ruime keuken en een dakterras. De gebouwen zijn bijna energie neutraal gebouwd, en worden zonder gas verwarmd door een Beoveld. 

De unit (127m², 3de verdiep) zelf is een oase van zonlicht, ruimtegevoel en schept nog alle mogelijkheid tot flexibele indeling. De ruimtes lopen allemaal in elkaar over, en trekken zo licht vanuit de 4 windstreken. Er zijn enkel schuifdeuren voorzien om ruimtes eventueel op te splitsen naar eigen wensen. Het ruime zonrijke terras (21 m²) geeft een wijds zicht over het Bijgaardepark en de daken van Gent. Binnenin is alles afgewerkt met heel kwalitatieve nieuwe materialen en toestellen.

Men is bezig met de laatste installaties (zie foto's). De unit zal volledig afgewerkt en klaar zijn voor verhuur vanaf 1 mei

Interesse? Contacteer ons op het nummer: 0472/370061 !

contact