Woongemeenschap zoekt bewoner

Zonnige kamer in samenwoonst, Vorst - Hoogte Honderd - meteen beschikbaar (juni '22)

Geplaatst op  

04/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Vorst
Bedrag
€€395 + €80

Beschrijving

We zoeken iemand om als vierde persoon aan te sluiten in ons appartement in Vorst, meteen beschikbaar (juni ’22).

Het Appartement
Het appartement bestaat uit vier slaapkamers (11-12-13-17 m2), een badkamer (bad/douche, toilet), een aparte toilet, volledig uitgeruste keuken (oven, fornuis, koelkast/vriezer, afwasmachine), een grote living en salon (50 m2), een klein terras, een aparte kelder/garage voor opslag en wasmachine (wasmachine aanwezig) en tot slot een kleine, gedeeld voortuintje.
De kamer die vrijkomt, is die van 17m2 en is gericht op het Zuid-Oosten. Er zijn (vrijblijvend) een bed, tafel en kleine kast aanwezig.

De Huisgenoten
Aiko (muziek, audio, 32j), Lotta (fotograafie, 25j), Pierik (agogiek, cultuur, 20j), allen Nederlandstalig, vlot in Engels en een beetje in Frans.

De Mindset van de plek
We zijn drie twintigers-dertigers en omwille van onze activiteiten vaak uit huis, dus algemeen is het erg rustig in huis. We eten soms samen, maken het al wel eens gezellig met vrienden, maar maken het nooit echt bont. We hopen dus iemand levendig te vinden die graag sociaal is, maar ook kan leven met huisgenoten met onregelmatige schema’s die dus vaak ook weg zijn.
Voor ons is dit een spontane en dynamische manier van samenleven en we hopen iemand te vinden die dat ook ziet zitten!

Praktisch
De huur is €395 + €80 vaste kosten (€475 all-in, waaronder tweewekelijkse poetsbeurt van de gemeenschappelijke ruimtes)
De locatie is vlakbij Hoogte Honderd (1190), dus een 10-tal minuten met de fiets van Brussel-Zuid, 15-20min van het centrum en vlot bereikbaar met het OV (lijn 3/4, tram 51, bus 54/48). We wonen vlak bij het Dudenpark en Park van Vorst en alles is hier erg groen.

Indien interesse, geef gerust een seintje, dan plannen we een bezoek om kennis te maken!

contact