Medebewoner

Wordt onze toekomstige buur voor het Volta XL project in Elsene

Geplaatst op  

31/08/2022

Huur of koop:
te koop
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Elsene
Bedrag

Beschrijving

Wij zijn reeds met 17 gezinnen (alleenstaanden en paren met of zonder kinderen of kleinkinderen) die het collectief Volta XL vormen, dat op de Volta-site in Elsene zal wonen. Volta XL is een gemengd project dat een cohousing in twee gebouwen combineert met professionele, verenigings-, culturele en sportieve activiteiten in twee andere gebouwen.

Het doel is een "dorp in de stad" te creëren, waar bewoners en gebruikers van de site elkaar dagelijks ontmoeten en samen werken, met ook gemeenschappelijke ruimten die alleen voor de bewoners bestemd zijn (grote polyvalente zaal die uitgeeft op een tuin op de benedenverdieping, moestuin en rustig dak).

We zijn op zoek naar onze toekomstige buren voor de ongeveer vijftien beschikbare flats. Wij zijn dus bezig met de uitbreiding van ons collectief, en nu is het moment gekomen om het samen met ons op te bouwen! De flats zijn van 1 tot 4 slaapkamers, met terras.

Wij zijn tussen 29 en 68 jaar oud, en de kinderen tussen 4 en 15 jaar. Wij willen dat ons cohousing zo intergenerationeel, vreugdevol en divers mogelijk is!

Heb je interesse? Vul via cOarchi onze vragenlijst in op https://fr.surveymonkey.com/r/coarchi. We nemen contact terug.

En voor meer details, we hebben al veel dingen uitgelegd op www.voltaxl.org.

Zien wij je binnenkort dan?

Het Volta XL collectief

contact

hello@voltaxl.org
http://www.voltaxl.org