Woongemeenschap zoekt bewoner

Wij zoeken een zevende huisgenoot!

Geplaatst op  

30/05/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€382,07 + 60

Beschrijving

Onze beste taartenbakker en nachtvlinder, Ian, sluipt de grens over voor een jobkans. Wij blijven achter in Gent met een filmprojector en de echo van zijn bulderende lach. Om het zevental weer te vervolledigen zoeken we vanaf 15 augustus/ten laatste 1 september 2022 een nieuwe huisgenoot voor ons deelhuis vlakbij het Sint-Pietersstation.


Huisgewijs vind je daar: een ruime living die al eens dienst doet als cinema of yogastudio, een tweede living om in te werken/dansen/dineren, een keuken met geschiedenis maar ook een gloednieuwe oven, twee badkamers, een levendige koer, en een zonnige bank voor de deur in een rustige straat met verschillende parken om de hoek. Natuurlijk is er ook een eigen kamer, vers geschilderd en 18m2 groot. De kamerprijs bedraagt 382,07 euro + een voorschot van maandelijkse kosten: ong. 60 euro) 


We verwelkomen graag iemand die bewust gaat voor een plek om zich lange tijd te nestelen, lief is, die humor, properheid, en duurzaamheid kan waarderen, een zwak heeft voor directe en open communicatie, en graag een huis vindt om een thuis van te maken. 
Met wie je zult wonen en leven, vraag je? Iemand die kunstige dingen maakt, zowel in de keuken als in zijn atelier, en voor een oneindige stroom aan brood zorgt (Daniël, 26), iemand die yoga-t, leest, en wandelt, bij wooncoop werkt en samenhuizen van binnen en buiten kent (Chiara, 29), iemand met een analytisch hoofd (business analyst) op weekdagen en een busjeskampeer-mindset tijdens de weekends (Lies, 37), iemand die liefdevol zielen knijpt en daarnaast zielsgraag beweegt en danst en speelt (Kim, 24), iemand die vecht voor de biodiversiteit, mediteert en regelmatig met reisverhalen thuiskomst (Nele, 45), en eclectische Katinka (29). We verzamelen regelmatig (spontaan) rond een pot eten (veggie), of voor een film, concert, expositie, of theaterstuk. Soms wordt er geplankt in de woonkamer, lezen we een boek in gedeelde stilte, of slepen elkaar mee op een wandeling of een dans tot in de vroege uurtjes.
Niets hoeft, alles is mogelijk.


Klinkt dat fijn? Fijn!
Stuur ons een mail (spa77spa77@gmail.com) en laat ons weten wie je bent en wat je zoekt!

We zorgen dat je snel antwoord krijgt.

ps. Domiciliëren in dit huis is nodig.

contact

spa77spa77@gmail.com