Bewoner zoekt woongemeenschap

wie wil samenhuizen regio Brugge (Oostkamp)

Geplaatst op  

15/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
West Vlaanderen
Gemeente of Stad
Hooglede
Bedrag

Beschrijving

Samenhuizen en delen,
met elk voldoende plek voor zijn eigenheid en respect voor elkaars privacy.
Natuur in de buurt om mee te verbinden en in te ontspannen
.
Het lijkt mij een mooie ‘toekomst’… waar ik graag al stappen in wil zetten.

Dus bij deze zet ik graag een zoekertje naar iemand die interesse heeft om samen een huis te huren of eventueel zelf een plekje beschikbaar heeft of in de buurt weet.

Ik  ben op zoek naar een nieuwe woonplek in regio Brugge. Het liefst in de buurt van Oostkamp (waar ik werk) en met een tuin, gezien ik ook een hond heb.
Een grote plus is groen in de buurt, ik geniet immers ontzettend van wandelingetjes (oa samen met mijn hond) in de natuur.

Ik stel mezelf graag even voor.
Ik ben Lore en 33j. Ik ben een grote natuurliefhebber en dierenvriend. Ik heb een middelgrote hond, die heel lief is naar mensen en andere dieren toe. Ik heb een fijne connectie met paarden en heb een paard, dat ik graag ook met anderen deel.  Ik werk deeltijds in Oostkamp en in bijberoep als paarden/natuurcoach.
Mijn vrije tijd breng ik graag in de natuur, samen met vrienden of een boek door. Ik ben gebeten door persoonlijke groei, dus ik heb eveneens graag diepgaande gesprekken. Samen lekker eten en creatief koken vind ik heel leuk.  ’S avonds vind ik het fijn om het gezellig te maken; met kaarsen (zeker in de winter). Ik hou van dansen, zelfs in mijn eigen living en ‘s ochtends, en zing graag mee met mantra’s.
Daarnaast heb ik ook wel ruimte nodig op mezelf en breng ik graag tijd in stilte/meditatie door.

Ik wil graag een fijne plek creëren om thuis te komen en er een gezellig nest en bloemenrijke tuin van te maken.
Het voelt als een tijd om meer te delen, want samen kunnen we meer creëren geloof ik.

In het weekend ga ik trouwens kijken naar een huis in Beernem met een tuin en met voldoende extra slaapkamers. En op wandelafstand van Bulskampveld gelegen.

Dus wie zich hier in kan vinden en interesse heeft in samenhuizen of een samenhuisplek wil delen
en verder wil kennis maken:
bel me gerust (0472/ 80 46 65) op of stuur een mailtje met meer info over jezelf of eventuele plek naar: loregeldof88@gmail.com

contact

loregeldof88@gmail.com