Groep in oprichting

Wandeling in het Meerdaalwoud - ontspannen kennismaken met andere geInteresseerden in alle vormen van samenwonen

Geplaatst op  

05/06/2022

Huur of koop:
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Sint-Joris-Weert
Bedrag

Beschrijving

Ik ben op zoek naar mensen die er graag op uit willen trekken in de natuur om in een aangename en ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. 


Iedereen die geinteresseerd is om in een samenleefvorm of samenwoonst te stappen of er een op te richten is op zoek naar gelijkgestemden waar het mee klikt.  Deze klik kan het best ervaren worden door activiteiten die je samen doet.  Zoals een wandeling in het bos met tijd om ideëen uit te wisselen.


Op 18 juni gaan we naar het Meerdaalwoud met  als vertrekpunt het station van Sint-Joris-Weert.  De wandeling loopt van daar door het bos tot het waalse dorpje Nethen en vervolgens tot het station van Pecrot of Sint-Joris-Weert.


Er zal ook tijd zijn om in een rondegesprek dieper in te gaan op thema's die op de dag zelf in de groep aanwezig zijn.  Daarvoor wordt met instemming van de groep een moment ingelast waar we een langere pauze kunnen nemen.  Als er in de groep een ander verlangen aanwezig is, kan hier ook naar geluisterd en gehandeld worden.


De wandeling zal beginnen tussen 13u en 14u.  Bij de inschrijving gelieve te vermelden wanneer je verwacht te zullen aankomen.  Op basis hiervan wordt het definitieve vertrekuur vastgelegd. Tijdsduur ongeveer 3 uur ( inclusief pauze en deelmoment ).


Gelieve in te schrijven voor 15 juni.

contact