Woongemeenschap zoekt bewoner

Villa Kakelkont zoekt nieuwe bewoner

Geplaatst op  

06/03/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Heverlee
Bedrag
€€626

Beschrijving

Omdat Sarah vertrekt zijn Amély, Emilie en Timothy op zoek naar een 4e persoon die vanaf begin (of half) april (of mei) in onze co-housing ‘Villa Kakelkont’ wil komen wonen. 

Villa? Ja hoor, een villa! Het huis ligt op de Waversebaan, dichtbij de universitaire campus Arenberg, IMEC, een bushalte en is op 5 min fietsen van Heverlee station en 15 min van Leuven centrum. Maar onze echte troef is onze gigantische groene achtertuin - Heverleebos - en ons terras. De ruime keuken, woonkamer en living worden gedeeld, net zoals twee toiletten en een badkamer. De keuken is uitgerust met een koelkast, grote diepvries, oven en vaatwasmachine dus al het nodige comfort is aanwezig. Bonussen: onze wasserette in de kelder en een speksteenkachel om het extra gezellig te maken in de winter.

Wat bieden we aan? Een grote kamer met privé-badkamer (douche + bad) voor de prijs van €626 per maand. Wat zit er in dit bedrag? De huurprijs voor de kamer (€ 516) en vaste kosten (+/- € 110: een ruime buffer voor de schommelende energieprijzen) voor water, elektriciteit, gas en de poetsvrouw (jeuj!). Domicilie is verplicht.

Je gaat samenwonen met twee dertigers en een twintiger: Amély werkt op de dienst psychiatrie en houdt van concerten en films; Timothy is IT-consultant en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met vrijwilligerswerk en sporten; Emilie is medewerker klinische studies en houdt van podcasts, muziek luisteren, concerten en festivals.

Bij interesse of vragen mag je mailen naar waversebaan273@gmail.com. Het zou leuk zijn, mocht je in dit mailtje al iets over jezelf vertellen!

contact