Woongemeenschap zoekt bewoner

Te HUUR: 500€ bemeubelde studio Nordrand van Brussel 24m² vanaf 1 Juni

Geplaatst op  

17/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Strombeek Bever
Bedrag
€500€

Beschrijving

Volledig gerenoveerde en bemeubelde studio voor 1 persoon in Strombeek-Bever (425€). De studio is 24m² en bemeubeld met een kitchenette, een eettafel, een 2pers bed (140x200), een kleerkast, een bureau en een wastafel. De studio is heel gezellig door de houten vloer. Er is een toilet en douche op de gang, die je deelt met de bewoner van de studio naast je. De studio's bevinden zich op de 2de verdieping van ons huis, dus de trappenhal deel je ook met ons (een koppel met 2 kleine kinderen).

Vlak buiten Brussel (buurt van Atomium) en meteen heel rustig. Met de tram ben je in 25min in Brussel centrum. Met de auto op 10min. Je kan gratis parkeren in onze straat. UZ Jette, Zaventem luchthaven en treinstation Vilvoorde zijn gemakkelijk met de bus bereikbaar. Supermarkt, resto's, nachtwinkels, cultureel centrum, bakker, apotheek...zijn allemaal op minder dan 500m.

Alles is voorzien, je moet enkel nog lakens, dekens en handdoeken meebrengen. Sorry, geen huisdieren of roken toegelaten. Het is niet mogelijk om je domicilie op dit adres te plaatsen. 

De huurperiode is flexibel. Idealiter vanaf 3 manden tot hoe lang jij wilt (en kan zonder domicileering). Afzegperiode is pas 1 maand.

 

 

contact

vera.eva.maria.asam@gmail.com