Woongemeenschap zoekt bewoner

Samenleef project in Brakel zoekt nieuwe bewoner(s)

Geplaatst op  

17/12/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Brakel
Bedrag
€550€ à 750€ alles is

Beschrijving

Simply Be zoekt nieuwe bewoner(s). We zijn een samenleef project dat staat voor verbinding en heling, in hartje Vlaamse Ardennen.

Een villa midden in de natuur, tussen bomen, vijvers en eekhoorntjes. Deze plek toveren we tot ontmoetingsplaats, waar mensen van overal welkom zijn.
We wonen hier momenteel met 11 mensen (6 vrouwen, 2 mannen, 3 kinderen), 2 poezen en 4 kippen. Binnenkort vertrekken er enkele (mensen) en daarmee komt er ruimte vrij.
Er zijn kamers die onmiddellijk beschikbaar zijn en kamers die in de komende maanden zullen vrijkomen. Kom gerust eens op bezoek en ga alvast eens neuzen op de website www.simply-be.be.

Wat kan je verwachten?

Je hebt je eigen slaapkamer, sommige daarvan hebben ook een eigen badkamer.
Daarnaast is er een heleboel ruimte dat wordt gedeeld.
Een grote keuken en living waar we samen leven. In de flow koken en eten we samen zoals het uitkomt. We verwarmen en verbinden voor het haardvuur al dan niet met muziek.
We leven samen als familie, we zorgen voor elkaar en tegelijk respecteren we elkaars vrijheid en privacy.

Een nog grotere kelder die we deels gebruiken voor stockage en dan nog is er een zee aan ruimte waar je creatief mee aan de slag kan.

Een tuin omringd met bomen, waar je een halve dag of meer kan rondslenteren. We werken samen aan het onderhoud van de tuin, kweken zo veel als mogelijk onze eigen groenten. We willen veel liefde geven aan dit stukje aarde, en het geeft ons zoveel terug.
Groene vingers zijn welkom, geen must. Wel vragen we af en toe de handen uit de mouwen te steken.

Er is een kamer op gelijkvloers ingericht als helingruimte, waar je de mogelijkheid hebt om deze als praktijkruimte te gebruiken.

Ook onze living wordt gebruikt als ontmoetingsplaats voor zangcirkels en dergelijke. Voel je vrij om ook hier iets te organiseren!

Wat vinden wij belangrijk in het samenleven?

We tonen onze ware, authentieke zelf
E-moties mogen hier stromen en zijn
We gaan geen pijnstukken uit de weg en nemen verantwoordelijkheid voor ons 'zelf'
We leren space-holden en doen regelmatig (open hart) cirkels; opdat we voeling blijven houden met hoe iedereen het stelt
We zijn allen dragende kracht in het samenleven en huishouden, ieder met zijn talenten, kwaliteiten en uitdagingen
We houden van een gezonde en bewuste levensstijl en inspireren elkaar hierin
We zijn vrij om te zijn wie we zijn en zien elkaar als spiegel en inspirator voor het leven

Spreekt deze uitnodiging jou aan? Voel je het warm worden van binnen en zie je jezelf hier al helemaal thuis komen? Stuur gerust een mailtje naar info@simply-be.be

contact


http://www.simply-be.be