Woongemeenschap zoekt bewoner

Samenhuizers gezocht regio Leuven

Geplaatst op  

19/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
KORBEEK-LO
Bedrag
€500 euro

Beschrijving

Hallo, ik ben op zoek naar avonturiers die samen met mij aan een co-housing avontuur willen beginnen!

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben dus Steven, een van nature goedlachs, rustig en proper persoon. Ik werk als medisch laboratorium technoloog op gasthuisberg en woon in Korbeek-Lo waar het huis zich dus ook bevindt.

De woning is ongeveer 200 m2 groot en ligt op een terrein van 7a op slechts 4km van de Tiensepoort. Het centrum van Leuven is dus zeer makkelijk te bereiken via fiets, bus of auto. Zelf ga ik bijvoorbeeld altijd met de fiets werken maar heb daarvoor 2 jaar de bus genomen. Het grote voordeel van deze ligging? Je woont rustig in het groen, maar toch vlakbij de stad. Ook Ideaal dus voor bijvoorbeeld een student of doctoraat die graag wat rustiger vertoeft. De woning bevindt zich ook vlakbij een bushalte, bank, restaurantjes, apotheker, bakker, Lidl, Aldi, Carrefour, Brico, Krefel,… Kortom, zo wat alles wat je nodig hebt.

De woning zelf heeft 3 slaapkamers van elk ongeveer 10 m2 groot, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken (oven, microgolf en afwasmachine), een woonkamer van 32 m2 en een mooie grote zuid gerichte tuin met terras dat uitkijkt op agrarisch gebied.

De vraagprijs hiervoor is 500 euro alles inbegrepen. Domiciliëring is niet verplicht.

Klinkt dit interessant of heb je nog vragen? Laat dan zeker iets van je horen!

contact