Groep in oprichting

samenhuizen/cohousen Genk

Geplaatst op  

20/01/2023

Huur of koop:
Regio
Limburg
Gemeente of Stad
Genk
Bedrag

Beschrijving

Hallo daar!

Mijn naam is Sarah, 28 jaar oud en woon op dit moment in een co-housing in Genk. Ik ben op zoek naar een nieuwe co-housing in de regio Genk of mensen om er eentje mee te starten. 

Een beetje meer over mezelf: Ik startte net een nieuwe job in de gezinsondersteuning en in mijn vrije tjid ben ik graag creatief bezig (tekenen, schilderen, naaien, etc) of buiten (tuinieren, fietsen, koffietjes gaan drinken, het bos intrekken en kampvuurtjes maken). Verder sta ik enthousiast in het leven, probeer zelfbewust en meelevend te zijn en ben soms ook wel overweldigd door de drukke wereld, dus heb wel rustmomentjes nodig. 

Wat zoek ik in een co-housing? Praktisch gezien graag Genk, liefst met een tuintje en anders een balkon, zolang ik maar af en toe eens in de zon kan gaan zitten met een koffietje. Hygiëne vind ik belangrijk, zeker in keuken en de badkamer. 

Meer belang hecht ik wel aan de sfeer in huis, niet enkel gezellig samen koken en spelletjes spelen, maar ook gewoon thuiskomen en een plek hebben waar we ons kunnen uitdrukken. Ik hoor graag hoe jouw dag is geweest. Samenhorigheid, verdraagzaamheid en respect vind ik essentieel, dat we oog hebben voor mekaar en af en toe een handje toe steken als de ander het heel druk heeft (boodschappen doen, taakje overnemen) dat maakt het voor mij wel echt samenhuizen.

Wil je eens kennismaken? Stuur dan zeker een berichtje!  

contact