Bewoner zoekt woongemeenschap

samenhuizen (lange termijn) - Deurne, Berchem, Borgerhout, Zurenborg of omstreken

Geplaatst op  

23/05/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Borgerhout
Bedrag
€600

Beschrijving

Beste Mensen/Eigenaars,

Ik huur inmiddels 4 jaar een kleine appartement nabij de Rivierenhof. Omdat de eigenaresse haar appt wilt verkopen en een huisje in kempen kopen komt er een moment waarop ik zal moeten vertrekken.

Ik heb een paar jaar ook samen met/zonder de eigenaar gewoond en dat was leuk en beslist nu opnieuw proberen.    

Ik ben 50+, hou van eenvoud, soberheid, rust en stilte. Ik zou het fijn vinden mijn eigen leven te leiden, maar me tegelijkertijd verbonden te voelen met een of meerdere huisgenoten. Ik merk behoefte aan fijne alledaagse gesprekken, een kop koffie samen en wie weet een hapje of een avondje tv/gezelschapsspel, als dat ook voor jou/jullie juist voelt.

Een ruime kamer lijkt me meer dan voldoende. De rest (badkamer, keuken, woonkamer, berging etc) mag gedeeld zijn. Mijn budget ligt rond €600, all-incl. (gas, elektriciteit, water, internet en eventueel de poetshulp inbegrepen). Het spreekt voor zich dat, met de huidige energieprijzen, dit tijdelijk wat meer mag zijn. 

Ik leef milieubewust en ben spaarzaam. Ik heb een voorkeur voor een plek zonder huisdieren. Ik rook niet en stel daarom ook prijs op een plek waar binnenshuis niet gerookt wordt.

Tot slot zou een mogelijkheid om mijn elektrische fiets te stallen prettig zijn.

En zeker de mogelijkheid om me te domiciliëren is ook nog van belang

Leeftijd is voor mij van minder belang. De prioriteit gaat uit naar rust, eenvoud, ongedwongenheid, stilte en verbondenheid.

Spreekt je dit idee aan, dan loont het wellicht elkaar te ontmoeten. 

 

 

 

 

 

contact