Woongemeenschap zoekt bewoner

Samenhuizen in het Leuvense

Geplaatst op  

21/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€500

Beschrijving

Hallo allen, na tien jaar in het buitenland gewoond te hebben en onlangs deel geweest te zijn van een samenhuis, zou ik graag mijn eigen samenhuisproject starten in het Leuvense. Ik heb nog geen huis gehuurd omdat het moeilijk is voor een groter huis als alleenstaande.

Ik hecht belang aan het sociale aspect, dus niet samenhuizen puur omdat het goedkoper leven is. Niet naast elkaar leven maar er toch iets ongedwongen gezellig van maken met iedereen ruimte voor hun eigen leven. Ik hou af en toe van een goed gesprek en ben absoluut geen moeilijke persoon om mee samen te leven. Een kaartspelletje kan me bekoren, en ik kook graag en simpel, flex-vegetarisch.

Ik zoek naar werkende mensen die minimum 25 jaar zijn, een zeker ecologisch bewust zijn hebben, makkelijk in omgang en ordelijk zijn en net zoveel houden van het concept van co-housing/sharing als ik.

Moest je graag eens kennismaken, stuur gerust een berichtje waarin je jezelf even voorstelt en wat je juist zoekt in samenhuizen. Als het klikt, kunnen we samen op zoek naar een huis. Ik heb er al een paar mooie gezien! Nu nog de eigenaars overtuigen dat co-housing de nieuwe vorm van verhuren is.

Ik ben een dieren- en kindervriend en kijk uit naar jou reactie!

groetjes, Lenke

 

contact

lenkeslegers@gmail.com