Bewoner zoekt woongemeenschap

samen- hui(st)zer gezocht

Geplaatst op  

07/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Aarschot
Bedrag
€max. 500 (all in)

Beschrijving

Beste mensen,
Even voorstellen; ik ben Joris, 41 jaar, single en ik woon momenteel in het pittoreske Aarschot, alwaar ik ook zeer graag woon. In september loopt mijn huurcontract echter af en ik denk erover na om opnieuw wat meer in het groen te gaan wonen, op een rustige locatie waar meer ruimte is om te tuinieren en zelfvoorzienend te worden. Ik had een huis of een hoeve in gedachten die ik zou delen met nog 2 of 3 andere mensen (of 1 iemand waarmee het zeer goed klikt, je weet nooit) om de grootste vaste kosten te delen maar wel zo dat ieder zijn privé- vertrekken heeft (met eigen sanitair ook liefst) maar dit kan uiteraard allemaal besproken worden. Het belangrijkste element voor mezelf is meer autonomie te creëren en wat minder afhankelijk te worden van de onzekere externe factoren in onze huidige samenleving. 
Het is echt wel een beetje de bedoeling om (voor een stuk) zelfvoorzienend te worden; eigen groenten, fruit (op termijn), mss wat kippen etc ..
Wat info over mezelf; ik heb een achtergrond in de natuurgeneeskunde en ben over het algemeen een eerder rustig iemand. Ik ben nieuwsgierig van aard en leer graag bij. In een vorig leven was ik ook vrij sportief; zwemmen, amateur- voetbal en ik ben ook een fan van wintersporten. Daarnaast heb ik vroeger nog aan stijldansen gedaan. Andere hobby's :  lezen (uiteraard) en van het leven genieten ..
Mijn ideale huisgeno(o)te is iemand die ook van de natuur en van dieren houdt (een absolute must), iemand met de nodige humor en het nodige zelfrelativeringsvermogen en iemand die toch ook een beetje proper is (toch ook niet onbelangrijk).
Dan rest nog de regio; ik zat te denken aan provincie Antwerpen, Vlaams- Brabant of Limburg maar ik sta open voor andere voorstellen !
Zie je zo een project wel zitten en deel je dezelfde visie ? Of ken je een goede locatie of een huis dat hiervoor in aanmerking komt en dat te huur staat ? Laat zeker iets weten ! Je kan me bereiken via mail joris240680@hotmail.com  
Misschien tot horens !
Met vriendelijke groeten,

Joris

contact