Woongemeenschap zoekt bewoner

Roomie(s) gezocht

Geplaatst op  

23/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Veltem-Beisem (Herent)
Bedrag
€+- 500 euro excl kosten (water, gas, elektriciteit, tv, internet, vuilnis, …)

Beschrijving

Roomies gezocht!

 

In augustus stopt het contract van ons huis in Veltem-Beisem (Herent). Mijn 2 roomies gaan helaas verhuizen, maar ik wil graag blijven. Daarom ga ik dus op zoek naar 2 nieuwe huisgenoten die vanaf september 2022 op zoek zijn naar een nieuwe woonplaats! 

Het huis heeft enorm veel te bieden. Het is in goede staat, heeft een grote tuin en is erg ruim. Er is 1 heel grote kamer beschikbaar op de 1e verdieping en 2 kleinere (samen wel ongeveer even groot als de grote kamer) op het gelijkvloers. Er is een ruime gemeenschappelijke living / eetkamer en open keuken. Er is een aparte wc beneden en boven, een ruime badkamer met bad en douche boven én een kleinere douche met lavabo beneden. Dit is ook de ruimte waar het wasmachine staat. Er is een garage, maar deze wordt gebruikt als opslagruimte. Er is nog 1 parkeerplek op de oprit beschikbaar. De 3e persoon zal zich altijd op straat moeten parkeren, maar dit is gewoon toegelaten.

De woning is gelegen in een zijstraat van de Brusselsesteenweg, op wandelafstand van het station van Veltem-Beisem, op fietsafstand van Leuven, op 5min rijden van de op- en afrit van de snelweg. Er zijn ook regelmatig bussen naar Leuven op wandelafstand. Daarnaast zit je ook dichtbij veld en bos als je graag gaat wandelen.

Extra troef: de woning is helemaal onderkelderd, waardoor je daar ook nog een ruimte krijgt om extra spullen te zetten.

Nog een extra troef: de gemeenschappelijke delen zijn helemaal bemeubeld met mijn materiaal. Je hoeft dus enkel meubels te voorzien voor je eigen kamer(s) en wat spullen zoals kook- en kuisgerief.

 

Wie ben ik? Mijn naam is Tamara, ik ben 31 jaar oud (bijna 32 :p) en ik ben maatschappelijk werkster van opleiding. Tot voor kort werkte ik in een psychiatrisch ziekenhuis, maar ik heb recent ontslag genomen en ik werk vanaf april in dierasiel Tienen, waar ik voordien al vrijwilliger was. Honden zijn echt mijn passie. Ik was dan ook enkele jaren geleden gestart met mijn bijberoep Trusted Dogs. Op werkgebied zijn mijn dagen dus best goed gevuld. Ik heb zelf 1 hond, Vita, een Amerikaanse cocker spaniël. Zij wordt dus ook je nieuwe huisgenoot. Naast mijn werk en mijn liefde voor honden, hang ik graag voor de tv om een goede serie te kijken, spreek ik graag af met vrienden en ga ik graag naar een festival / optreden.

 

Wie ben jij?

-je werkt (of bent op pensioen)

-je bent tussen minstens 28 jaar oud

-je gaat een engagement aan voor een langere periode (het contract is 3-6-9)

-je bent sociaal, maar ook gesteld op privacy

-je bent proper, maar kan wel hondenhaar verdragen :p

-je bent een hondenvriend

-pluspunten als je bereid bent om een beetje mee voor Vita te zorgen

-pluspunten als je groene vingers hebt

 

Stuur gerust een bericht bij interesse :D

contact