Woongemeenschap zoekt bewoner

Roomie gezocht in mooi, modern appartement vlakbij Brussel-Centrum

Geplaatst op  

16/02/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Bruxelles / Brussel
Bedrag
€430

Beschrijving

Hey!
Ik ben op zoek naar een nieuwe huisgeno(o)t(e) vanaf begin april in een mooi modern appartement vlakbij Brussel-centrum. Het bevindt zich in een rustige straat op wandelafstand van het centrum en het Zuidstation en is vlot bereikbaar met tram 51/82 en metro 1/5.

Er zijn 2 slaapkamers, een leuke, grote living met open keuken en alle moderne voorzieningen, ruime zithoek, zicht op de tuin, een ruime badkamer, toilet en kelder.

Ikzelf ben 35, werk voltijds en ben een rustige persoon op zoek naar iemand gezellig, sociaal, respectvol, en minimum voor 6 maanden. Ik geniet van koken (specialiteit: desserts), planten (helpen groeien en hun babys ruilen), series kijken, de vele (culturele) activiteiten die de stad biedt, en probeer ook m’n steentje bij te dragen met vrijwilligerswerk.

De huur bedraagt 430 + 85 euro kosten.

De kamer die vrijkomt heeft reeds een bed (1m40 breed), een inbouwkast en een bureautafel. De ligging van het appartement tov de zon is ideaal, er is weinig straatlawaai en de grote binnentuin (helaas niet toegankelijk) wordt steeds mooier.

Interesse? Stuur dan een pm met een korte beschrijving van wie je bent en dan regelen we een bezoekje!

contact