Woongemeenschap zoekt bewoner

Roomie gezocht

Geplaatst op  

08/02/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Wijgmaal
Bedrag
€375€+ kosten

Beschrijving

De kogel is nog niet door de kerk, maar wel al door het portaal👍 dus bij deze alvast een warme oproep: vanaf 1 maart starten wij met nieuwe cohousing in Wijgmaal🏠. Het is een huis met 4 slaapkamers dus we zoeken nog 1 à  2 huisgenoten.

Wie zijn wij?
Joke, 35 jaar, sportief, sociaal, goedlachs en outdoorliefhebber. Ik heb een hondje Lio 🐾 (dat zo klein blijft 😊) en momenteel woon ik in Leuven.

Julie, 36 jaar, sociaal, reiziger, nieuwe dingen ontdekken (zoals surfen 2weken geleden😁) en trotse eigenaar van het hondje Marley 🐾.

Wie zoeken we?
Geen studenten (niet toegestaan), niet-roker, huisdierliefhebber en mensen die bij ons passen qua levensstijl (sociaal maar ook graag op onszelf soms, geen nachtlawaai, behulpzaam, etc.)

Het huis is gelegen vlak aan het Rietsensplein, epc c, grote tuin, garage, grote kamers, veel parkeermogelijkheden vlak voor de deur, grote kelder, badkamer met 2 lavabo's + douche + bad, de keuken is een balzaal en het huis is in zeer goede staat. Supermarkt, bakker, etc allemaal op wandelafstand. De huurprijs bedraagt 375 euro/maand indien 4 personen (excl gemeenschappelijke kosten zoals nutsvoorzieiningen). De foto's zijn al offline dus onze collage is beperkt😉.

Bij interesse, stuur pm.

Joke, Julie, Lio en Marley

contact