Pand of bouwlocatie aangeboden

Oude paardenstal wordt nieuwe woonunit voor groenzoekers

Geplaatst op  

16/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Bertem
Bedrag
€ 850/maand + € 150 kosten

Beschrijving

In een klein kronkelend en doodlopend (voor auto’s) straatje met slechts enkele huizen bieden we onze Lodge aan, een verbouwde stal die nu een afzonderlijke (en uitzonderlijke!) woonunit op 2 niveaus vormt. Maakt deel uit van onze ex-boerderij, waar ook een yogacentrum is gevestigd (Kreakatau, veroorzaakt weinig burenlast…) en een ander woongedeelte ligt (waar wij wonen). De Lodge is geïsoleerd, overal dubbele ramen, geleemde muren en grotendeel gemeubileerd, met vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, wasmachine, droogtrommel, grasmaaier… Hij omvat boven een ruime slaapkamer, berging, kleine badkamer met douche. Beneden kom je binnen langs de open keuken, daarnaast een mooie eet- en zitkamer. Trap met bergruimte. Buiten een eigen tuin met appelboom en poel, overdekt houten terras, bergstal… Verwarming met gaskachels. Eigen ingang vanaf de straat.

De Lodge ligt in golvend groen, heel rustig, en grenst aan een bos. Je wandelt in enkele minuten langs voetwegen naar de meanderende Dijle, een vogelkijkhut, bossen en weiden…

Maar ook prima verbindingen: 2 bushaltes op 5 min wandelen langs mooie paadjes, met de fiets naar Leuven door het groen van het Dijlepad, en met de auto op 9 min van de ring van Leuven en 12 min van die van Brussel.

Adres: Putstraat 6, Korbeek-Dijle (Bertem)

Contact: Leen Demeulenaere (leen@kreakatau.be - 0485 02 05 20), Philippe Blontrock (surya1@telenet.be - 0496 25 92 92)

Meteen beschikbaar.

contact

surya1@telenet.be