Bewoner zoekt woongemeenschap

Opzoek naar een nieuwe stek samen met men hondje

Geplaatst op  

26/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Bambrugge
Bedrag
€550

Beschrijving

Hoi,

Ik ben Ellen nu vrijdag 35 jaar oud, woonachtig in Oost-Vlaanderen (Bambrugge) voordien men gehele leven in Aalst de carnavalsstad.

Wegens omstandigheden ben ik genoodzaakt te verhuizen. Gezien het pand te kampen heeft met ernstige vochtschade en ik hieraan al heel wat kosten liet uitvoeren. Gezien de eigenares deze niet terug bekostigd kan ik dit moeilijk blijven doen. 

Ik heb Astma & COPD (longemfyseem) wat alles omtrent vocht heel schadelijk voor me maakt.

Daarboven op heb ik mogelijks een spierziekte wat me heel snel moe maakt maar daarom niet minder sterk. Zo heeft iedereen wel een rugzakje.

Ik denk al even aan Co-houdising. Waarom?
Omdat ik nu sedert 2020 helemaal alleen & geïsoleerd leef waardoor ik angsten opgebouwd heb en me afscherm. Heb namelijk geen familie, ouders, broers/zussen.

Vrienden liet ik achterwege bij men ex partner gezien deze niet bepaald de vrienden zijn die men nodig heeft in het leven.

Ik wil men patroon doorbreken, me zo verdrietig en eenzaam niet meer voelen en vooral terug leren leven en genieten van het leven. Men angsten overwinnen & omgaan met mensen. Gewoon ik terug kunnen zijn.

Alsook de kost van het leven kunnen delen met anderen.

Ik heb een hondje die 8 jaar oud is, en overweg kan met alle dieren zelfs een Mechelse scheper weliswaar. Hij is men alles zonder hem ga ik dan ook nergens heen! 
Hij noemt Gucci. 

Je zal er weinig last van ondervinden gezien hij altijd aan men zijde is. Behalve als de bel gaat. Maar welke hond reageert hier niet op?

Ik heb alle voordelen die gepaard gaan bij het nadeel van een persoon met een Handicap/beperking samengaan. 

Wat heel belangrijk voor me is zijn namelijk:

Een tuin of groot terras
Een degelijke badkamer met douche en Bad
Een degelijke keuken met vaatwas
Een ruimte/kamer die ik creatief kan benutten.
Eventueel in de nabije omgeving of aan de woonst zelf een stal/garage/opslagruimte voor men beroepsmateriaal in op te slaan. 

Ik ben Hair, Nail & Beauty\wellness stylist.
Heb hiervoor dan ook alles om zelfstandig aan het werk te kunnen gaan. Deze doe ik liefst niet weg gezien het men leven is/was en ik wens dat dit men leven toch wel terug wordt wanneer ik beter ben.

Ben heel sociaal en complex (gevoelig, heel gevoelig) ben bezorgd om mensen en trek me elke situatie enorm aan tracht hierbij dan ook te helpen waar ik kan. 

Ik hou van natuur en een openhaard is een mega troef voor me gepaard met vlakbij makkelijke verbinding openbaar vervoer of op wandelafstand mogelijkheden om te winkelen.

Gezien ik dagelijks thuis ben is het maar normaal dat ik men extra steentje bijdraag en waar ik tijd kan besparen voor de werkende zal ik dit ook doen. Evenals de was ontferm ik me graag over gezien men astma en allergie weet ik als geen ander Tante Kaat te zijn ❤️ 

Ik hou van de niet doorsnee mens.
Ben holistisch ingesteld.
En kan me in elke situatie plaatsen als ook rekening met houden. Ben zeer geliefd bij dieren en kinderen. Alsof ik da Ark van noah ben. En zeer empatisch. 

Mensen met kinderen, als jullie er eens op uit willen zie ik het zeker zitten babysit van dienst te zijn. HET ENIGE DAT IK NIET LEUK VIND ZIJN STRIJKEN, AFWASSEN EN VUILZAKKEN 🤢. 

Mits overleg kan je een centje bijverdienen als zorgmanteldrager voor me. Mits duidelijke afspraken uiteraard. En meegenieten van poets, thuis en klushulp aan voordelige prijzen. Sociaal tarief of nutsvoorzieningen onderandere en telecommunicatie & internet.
NMBS & De Lijn etc. 

Stuur me gerust een privé berichtje gezien ik niet steeds elke melding krijg. 

Groetjes Ellen

Dit ben ik het zonnige rebelse meisje

 

contact