Bewoner zoekt woongemeenschap

Opzoek naar een kamer in nederlandstalige huis dichtbij/in Brussels

Geplaatst op  

02/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Schaarbeek
Bedrag
€Max 450

Beschrijving

Dag !

Snelle presentatie :

Mijn naam is Geraldine, ik ben 35 jaar oud, ik kom uit Virton (heel dicht bij Orval voor die wie van bier houden), ik heb een oude kat genaamd Juliette en ik ontmoette de mooiste besnorde man 10 jaar geleden.

Ik heb archeologie gestudeerd en werk sinds 3 jaar als kinderanimator in Schaarbeek en als “opener” in De Munt en soms als gids ! Ik zou ooit als cultureel bemiddelaar in een historisch museum willen werken! Ik spreek Frans, Engels, Spaans en leer nu al 3 of 4 jaar Nederlands, met tot nu toe slechte resultaten ^^

Ik hou van tuinieren, gezelschapspelletjes spelen, lezen, bakken, naar het theater gaan of naar concerten luisteren... Ik doe theater in een academie en ik ben in mijn eentje niet zo sportief, maar ik heb er altijd zin in! 

Ah, en ik rook maar ik ben er niet trots op.

Wat ik zoek :

Ik wil dit jaar beter Nederlands leren en oefenen... Ik ben daarom op zoek naar een kamer in een huis (ideaal, of appartement met tuin misschien) met Nederlandstaligen die graag bij een vrijwillige leerling Waal willen wonen, in ruil voor mijn vele andere kwaliteiten: p

Ik heb geen precies idee van wat ik zoek en sta daarom open voor elk soort voorstel : huisgenoot, kangoeroehabitat met familie of ouderen bijvoorbeeld ... Maar Ik moet Schaarbeek/De Munt niet al te gemakkelijk kunnen bereiken met het openbaar vervoer, mijn kat moet worden geaccepteerd en ik moet kunnen domicilie !

Ik woon al 15 jaar niet meer alleen en geniet van het gemeenschapsleven !

Ik zou graag vanaaf februari intrekken en ik heb meubels mee maar ik ben flexibel...

Heb je een oplossing voor mij en wil je me ontmoeten, stuur me dan een mailtje !

Tot snel misschien,

Géraldine

contact