Bewoner zoekt woongemeenschap

op zoek naar thuis (bij Leuven)

Geplaatst op  

12/11/2022

Huur of koop:
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag

Beschrijving

Na tien jaren in samenhuizing met andere werkende in Berlijn wat voor mij thuis was, net als een gevoel van uitgekozen familie, ben ik naar Parijs verhuizd en heb één jaar op mijn kamer in lockdown moeten verleven voor ik naar Leuven verhuizde om onderzoek aan de KU Leuven Faculteit Wetenschappen te doen. Ik zoek dus mijn leven hier met lieve mensen te delen en een nieuw thuis te vinden.
Ik ben met fiets onderweg, actueel leev ik bij café noir omdat ik me daar thuis voel en de barista's mijn voorlieven kennen. Ik dans heel heel graag, maar het is me met covid en daarna nog niet gelukt terug te vinden naar een dansgroepje.

Ik denk dat ik gewoon een zacht persoonlijkheid ben wie ook goed kan met stilte. Maar ik heb ook graag een intellectueel praat over een kopje tee of koffie, werk graag in de tuin of buiten algemeen, ben heel fascineerd andere mensen passies te ervaren/ daarover te praten. Ik deel graag tijd met iemand over eten of een kopje tee. Ik dans heel graag alle stijlen en fiets graag op tochten.

Ik hoef niet in Leuven blijven wonen, het moet maar fietsbar naar de Heverlee Campus zijn.

contact