Bewoner zoekt woongemeenschap

Op zoek naar een plek voor mijn microwoning

Geplaatst op  

22/11/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Uccle
Bedrag

Beschrijving

Hallo iedereen,

Na veel werk, de bus vol van stoelen die ik een jaar en een half geleden gekopen heb, werd een geweldige plek om te wonen. Maar heb ik nog niet de fantastische plek gevonden waar ik hem kan zetten om daar te leven... Wat ik natuurlijk zou willen, is een vriendelijke buurt hebben met wie ik enkele principes, levensidealen en bepaalde activiteiten kan delen. Het liefst, niet te ver van een stad met een treinstation, maar…

Ik ben dertig jaar oud en stof (hatsjoe), ik draag mijn professionele vaardigheden tussen theaters en oude elektrische installaties, soms in schilder- en tekenateliers. De rest van de tijd stel ik mezelf vragen, ik kook, ik knutsel, ik luister naar de radio, ik eet, ik loop, ik schrijf, ik lees, ik praat, ik luister naar muziek, ik speel naar Tomb Raider, ik drink, ik ga naar de bioscoop of de bibliotheek, ik speel drums of Scrabble en ik slaap. Onder andere. Ik weet zeker dat we minstens vier activiteiten gemeen hebben!

Serieus, ik ben niet supergoed in communicatie op afstand (en het Nederlands is niet mijn moeder taal), dus als je ooit hebt gehoord van een charmante plek waar ik een voertuig van 12 meter en 12 ton kan zetten, om rustig mijne kleine leven te leven, dan zou ik graag met je praten.

0486744781

contact