Woongemeenschap zoekt bewoner

Onmiddelijk beschikbaar - Cohouse met tuin aan Spoor Oost

Geplaatst op  

30/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Borgerhout
Bedrag

Beschrijving

Onmiddelijk beschikbaar!

Hoi, we zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe huisgenoot omdat de gekozen kandidaten inmiddels iets anders gevonden hadden.

Onze huisgenote Eleen is inmiddels vertrokken uit ons gezellig huisje. We zijn dus op zoek naar iemand die haar kamer zo snel mogelijk kan overnemen. Het ideale scenario houdt in dat je er nog in de loop van mei zou kunnen intrekken.

• We zoeken iemand die langer wil huren dan 1 jaar of toch althans t.e.m. 1 juli 2023

Je zal samenwonen met Wesly (31) die psycholoog is van opleiding en zich nu aan het omscholen is naar houtbewerking en ondertussen al zware schrijnwerker skills heeft ontwikkeld. 
Kwinten (29) werkt bij de vakbond, staat voor u klaar bij technische problemen met uw elektronische toestellen daarnaast is hij altijd te vinden om een leuke serie of film te bingen.

We proberen zelf zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren en vinden het belangrijk dat dit een plek is waar ieder tot rust kan komen. Dit wil echter niet zeggen dat we het hier niet plezant kunnen maken. Er zijn geregeld momenten waarop we spontaan samen koken, in de tuin werken, genieten van een glas wijn in de zon, ...

Voor ons is de ideale huisgenoot iemand die bewust in het leven probeert te staan en samen met ons een gezellige thuis wil creëren.

Waar zou je wonen? In Borgerhout! Vlakbij:

• Trix

• Rivierenhof

• Park Spoor Oost en Noord

• De Roma

• Krugerplein

• ....

Het huis is groot (3 verdiepen) met een living, eetruimte en een gezellige stadstuin! Bad en inloopdouche aanwezig en ook een grote garage voor je fiets. De beschikbare slaapkamer is 12m2. In de tuin is er een moestuin-in-progress aanwezig. Voor hen met groene vingers: leef je vooral uit!

De kosten? Huur bedraagt 300 euro en vaste kosten samen zullen ongeveer rond de 100 euro schommelen (internet, gas en elektriciteit, water, poetsvrouw om de 2 weken).

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur gerust een mailtje waarin je je kort voorstelt naar kwekerijstraat54@gmail.com

Hopelijk tot snel! 

Kwinten en Wesly

contact

kwekerijstraat54@gmail.com