Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuwe huisgenoot gezocht voor onze gezellige stek

Geplaatst op  

19/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€400

Beschrijving

Hallo toekomstige roomie!

Onze gezellige stek bevindt zich net buiten de ring van Leuven (dicht bij Tiensepoort en in Kessel-Lo), maar toch dicht genoeg bij het centrum. Een top ligging dus! Alle belangrijke zaken zijn dicht in de buurt: bakkers, winkels (Colruyt + Carrefour), station en het centrum.

Op het gelijkvloers delen we een ruime living/salon, een keuken met combi-oven, vaatwasser en wasmachine, en wc. En we hebben ook een klein tuintje.

De kamer die vrijkomt, is ong. 15m² en heeft een eigen wc en lavabo. De huurprijs is €400, hierbij komen nog de rekeningen van water, elektriciteit, internet en brandverzekering. De kamer is beschikbaar vanaf 01/06

Wij, Karel (32) en Agia (31) zijn op zoek naar een nieuwe roomie.

We zijn 2 werkende mensen en zijn op zoek zijn naar een sociaal, werkend persoon om bij ons te komen wonen.

We zijn beiden te vinden voor een gezellige avond in de zetel met een goede serie/film, alsook een avondje uit. Samen koken doen we regelmatig en vinden we fijn. Na het eten of in het weekend een gezelschapsspelletje spelen komt er ook wel eens van.

Nog enkele praktische zaken: domiciliëren is verplicht en huisdieren mogen niet.

Wil je graag ons stekje eens komen bezoeken en ook ons ontmoeten? Stuur dan een berichtje of een mailtje naar boulevardstraat22@gmail.com en stel jezelf ook al kort even voor.

Hopelijk tot snel! :)

contact

boulevardstraat22@gmail.com