Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuwbouwappartement in cohousing op maat van 55-plus

Geplaatst op  

09/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Westmalle
Bedrag
€720

Beschrijving

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in het Abbeyfieldhuis in Westmalle. Abbeyfield staat voor kleinschalige cohousing op maat van 55-plus.

Privé beschik je over een leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer met inloopdouche, bergruimte en inpandig terras. Daarnaast heb je 140 m² gemeenschappelijke ruimte ter beschikking: eet- en zitruimte, grote keuken, badkamer met ligbad, wasplaats, hobby/logeerkamer, fietsenstalling, kelder, tuin, terras en opbergruimte achter in de tuin.  

Het Abbeyfieldhuis is energiezuinig en is gericht op levenslang wonen. Er is een lift aanwezig. In totaal zijn er 9 privé- appartementen. Een systeem van deelauto’s wordt voorzien. Het huis is momenteel in opbouw, de bewoning is voorzien voor december 2022.

De ligging is uitstekend, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Het verenigingsleven in Westmalle is heel actief en er is een heel groot aanbod.

De groep zoekt bijkomende, gemotiveerde bewoners. Hun belangrijkste waarden zijn verdraagzaamheid en flexibiliteit. In de gemeenschappelijke ruimten organiseren ze maaltijden en het samenleven. Niets moet, alles kan, is hun levensmotto. Ze zijn op zoek naar geëngageerde personen die zich weten in te passen in hun collectief project. Ze staan open voor iedereen die op een positieve manier wil bijdragen aan dit project. 

Je kan via deze weg reageren of inschrijven op één van onze infosessies. Of je kan ons bellen op 0474/784 920.  

contact


https://www.abbeyfieldvlaanderen.be/kleinschalige-cohousing-in-malle