Woongemeenschap zoekt bewoner

Mooie grote kamer te huur naast Park Spoor Noord

Geplaatst op  

05/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerp
Bedrag
€De prijs van de kamer schatten we op 460 euro per maand, alles in

Beschrijving

Hey Co-housers, wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot :D

Omdat ik aan een nieuw avontuur begin in Oslo, komt er een kamer vrij in ons mooie huis naast Park Spoor Noord waar ik met Charlotte (34) en Dries (26) woon.

Charlotte is een vrolijke meid die danst en regiseert in de cultuursector (moderne dans) en Dries is een sportieve chemicus en fleurt het huis op met plantjes. Dries werkt soms op kantoor, soms thuis en soms op locatie en Charlotte maakt de voorbereiding van haar stukken thuis, terwijl de optredens en repetities op locatie (in binnen- of buitenland) zijn. Het zijn twee open, sociale maar ook zelfstandige mensen. We zoeken een nieuwe huisgenoot die minstens 24 jaar oud is.

De kamer die vrij komt is op het eerste verdiep. Het is eigenlijk een dubbele kamer: het eerste stuk is perfect om een bureau of zetel/zitzak te zetten om als thuiskantoor of chill-ruimte te gebruiken; het tweede stuk is ideaal voor slaapgedeelte en heeft 2 ramen die uitkijken op de treinberm tussen ons huis en het park. Het is een grote kamer (ongeveer 20m2). Er is een grote moderne badkamer met grote regendouche op de eerste verdieping die je deelt met Charlotte. Het huis is ideaal voor 3 personen, beneden is er een woonruimte met open keuken, terras, toilet, gang en tuinhuis. Er is genoeg lichtinval en met de meubels die er staan en enkele plantjes is het heel gezellig.

De prijs van de kamer schatten we op 460 euro per maand, alles in.

De buurt is heel gezellig, er komen meer en meer jonge gezinnen wonen. Het huis bevindt zich in een eenrichtingsstraat, dus er is niet veel verkeer, en de buren zijn heel chill. Om de hoek is er een tunneltje naar Park Spoor Noord, dus je bent zo in het park of in de Cargo. Het terras achteraan is zuidgericht en vrij goed van de wind afgeschermd, dus superleuk voor in de zomer.

Als je interesse hebt, stuur mij zeker een mailtje (pepijn.baudewyn@telenet.be), dan kun je met Charlotte en Dries kennis maken. :)

Groetjes, Pepijn

 

contact

pepijn.baudewyn@telenet.be