Woongemeenschap zoekt bewoner

Luxe gemeubeld ruim penthouse zoekt bewoners (co-housing) -Heverlee - rustig gelegen - opp: 178m² totaal + 12,60m² (terras)+ staanplaatsen open lucht

Geplaatst op  

14/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Heverlee
Bedrag
€1490 (totaal)

Beschrijving

Er zijn drie ruime kamers in het pand: Het totaal van de oppervlakte bedraagt 178 m² + 12.4 m² terras, met lift tot op het verdiep. Gemeenschappelijk: -Instap douche (aparte ruimte centraal tussen de kamers gelegen) -Badkamer met Whirlpool en WC -Berging (elke bewoner heeft ruimte in de inbouwkast) - aparte WC -Garderobe kast in de gang -Gang -Lift (rechtstreeks tot in het appartement) -Ruime eetkamer -Ruime living -Hypermoderne keuken (Ingebouwde Neff koffiemachine,Ingebouwde microgolf/oven, ingebouwde steamer) -Berging met nutsvoorzieningen met enorm grote in gebouwde kasten -Gemeenschappelijke berging kelder (deze is gemeenschappelijk in de blok, bestaat uit vier appartementen) Alle ruimtes zijn reeds voorzien van alle voorzieningen, de gemeenschappelijke ruimtes hebben dus ook meubels. Voor de kamer zelf is een één persoonsbedframe mogelijk met nachtkastje (is vrij te kiezen indien gewenst).De stijl is modern (wit, zwart,warme bruine parket, metaal) -Terras (met namiddag en avond zon) Er zijn mogelijks ook voorzieningen voor auto via buitenstaanplaatsen . Alle voorzieningen voor elektronische beveiliging zijn present (zoals alarmsysteem,anti homejacking). Als ook geautomatiseerde rook en gasdetectie zijn aanwezig via domotica. Het appartement is uitgerust met een domoticasysteem voor verlichting en stopcontacten.

Drie kamers: Ongeveer: 13m² TOT 16 m²   KAMERS (volledig parketvloer) Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. -Elke kamer heeft een draagbare telefoon (vaste lijn). Ook heeft elke kamer een elektrische rolluik ter beschikking.

 

contact

Heidelaan.heverlee@gmail.com
https://drive.google.com/drive/folders/0ByQ0KA_GHKJVfmdhSFZqOUZjRWxyeVE4enI5dDN…