Pand of site

Landelijke woning voor echte dierenvrienden

Geplaatst op  

26/09/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Pollare
Bedrag
€488

Beschrijving

Vanaf midden januari 2024 ga ik een allerlaatste keer cohousen. 

Mijn huidige huisgenoot verlaat dan het huis om te gaan samenwonen met haar vriend.

Ikzelf huur verder tot ik mijn eigen huisje kan kopen.

Waar? Pollare, Ninove

Wie ben ik? 35 jarige vrouw, ik werk altijd met de nacht, hou van sporten, reizen en dieren. Je zal samenleven met minstens 5 Spaanse honden (er komen er ook regelmatig op vakantie), 2 katten, kippen en konijnen. Ik ben een niet-roker. Ik vind het fijn om soms samen iets te doen (gezelschapsspel spelen, samen koken…), maar dit is zeker geen vereiste. Sowieso gaan jij en ik grotendeels naast elkaar leven door het feit dat ik ‘s nachts werk.

Wie ben jij? Bij voorkeur een vrouw, vaste job en inkomen, een dierenvriend in hart en nieren, verantwoordelijkheidsgevoel om de gemeenschappelijke zaken aan te pakken in huis en de tuin, rustige persoonlijkheid…

Ik verkies iemand die minstens 1 jaar wil cohousen. Indien ik zou beslissen om in 2025 mijn eigen stekje te kopen, is er zeker de mogelijkheid dat jij de woning verder huurt.

Jouw leefruimte is de gezellige studio op zolder. Keuken, badkamer, tuin zijn uiteraard gemeenschappelijk.

Vooral de lente en zomer is het geweldig leven op onze boerenbuiten. Er is een boomgaard waar de kippen vrij rond lopen en de honden kunnen spelen, rondom heen weides met paarden… de ideale plek om tot rust te komen.

Heb je zelf een huisdier? Van harte welkom.

Gemeenschappelijke kosten: water, elektriciteit, internet, onderhoud tuin (lente en zomer), verwarming (mazout) en huur.

Alles te delen door 2. Reken op een 630 euro alles inclusief/maand. Meer gedetailleerde info rond het financiële licht ik graag toe in één persoonlijk bericht.

Vragen? Interesse? Kennismaken?

Dan hoor ik het graag.

Tot binnenkort?

Nina

contact

ninaatje1988@hotmail.com