Woongemeenschap

Kunstzinnige duurzame loft te koop in cohousing De Okelaar Wolvertem

Geplaatst op  

15/06/2024

Huur of koop:
te koop
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Wolvertem
Bedrag
€333.333

Beschrijving

Check this out: prachtig dakappartement te koop in cohousing De Okelaar! 
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/loft/te-koop/meise/1861/11461568

De Okelaar is een samenwoonproject in een voormalig klooster met kleuterschool en lagere school. Heel de site werd hoogwaardig ecologisch verbouwd tot 21 woonunits en een prachtig paviljoen in gemeenschappelijke eigendom, voor eigen gebruik en verhuur. Er wonen zo'n 50 mensen tussen de 3 maand en 80 jaar oud, en de groep is een leuke mengelmoes mensen die zich vinden in de drie peilers die het uitgangspunt vormen van het project: een sociale, ecologische en spirituele.
Mijn loft ligt op de tweede verdieping, waar k een terras deel met één andere unit, bewoond door een jong koppel.
De woning is een parel, en gebouwd in 2016.Mijn toenmalig architect heeft de ideeën in mijn hoofd zodanig op plan gezet dat ze perfect uitgewerkt werden. Kunstzinnig. Prachtig. Duurzaam. Vol leuke accenten en met zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen.
Ook al ligt de site in het hartje van wolvertem, vanuit mijn woning en het terras kijk je uit op de velden en bomen en waan je je op den buiten.
Voor wie meer groen wil dan de zalige binnentuin, is er op wandelafstand De Klepper Csa waar je je eigen groenten kan plukken, en in Buurttuin De Okkernoot , waar okelaars samen met wolvertemnaars een oase van rust en natuur creëren.
Kom dat zien, kom dat zien ! 

contact

iriskeiser@yahoo.com
https://www.okelaar.be/