Bewoner zoekt woongemeenschap

Kamer/cohousing gezocht te Mechelen

Geplaatst op  

07/10/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Mechelen
Bedrag

Beschrijving

Hallo, 

Mijn naam is Kristof, ik ben 43 jaar en ben op zoek naar een leuke cohousing in of rond Mechelen. Ik ben een creatief persoon en ben momenteel in opstart om een eigen bedrijfje op te richten in duurzame houtbewerking. Ik hou van koken, lekker eten, een proper huis, gezelligheid, een goed gesprek maar ook van een film kijken of een boek lezen. Ik fiets en wandel veel en zoek graag de natuur op. Ik vind mezelf ook eerder een rustig type en ik ben gemakkelijk in de omgang. Samen eens koken, een gezellige avond thuis of het stad intrekken moet zeker kunnen, maar evengoed vind ik ieders privacy ook minstens even belangrijk en nodig.

Ik zoek een leuk huis of ruim appartement op fietsafstand van het centrum van Mechelen. Liefst woon ik samen met 1 of maximum 2 andere personen. Ik ben nogal minimalistisch aangelegd dus veel spullen breng ik niet mee of hoef ik niet te stockeren. 

Ben jij dus op zoek naar iemand om samen iets mee te zoeken of heb jij zelf een kamer beschikbaar, stuur me dan gerust een berichtje als bovenstaande je aanspreekt! :-)

Wie weet tot snel!

Groetjes, Kristof

contact