Woongemeenschap zoekt bewoner

Kamer vrij in het Brouwershuis te Vierseldijk

Geplaatst op  

30/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Viersel
Bedrag
€375

Beschrijving

Gelegen naast domein Hovorst (bosgebied) en aanpalend aan de Oude Brouwerij (een plek waar mensen rust en bezinning zoeken) vind je het Brouwershuis, een neoclassicistisch burgerhuis.

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 mensen elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk wordt gebruikt.

De ene kamer (nu al beschikbaar) is gelegen op de eerste verdieping met ramen op het westen en noorden en geeft zicht op de tuin van de Oude Brouwerij. De kamer meet 4m70 x 4m00 (aangeduid als "kamer 3" op het plan). De andere kamer is aan de voorzijde van het huis gelegen, eveneens op de eerste verdieping. Deze kamer komt vrij begin september.

Daarnaast beschik je samen met de 2 medebewoners op de eerste verdieping over een zitkamer (5m20 x 4m80) en een badkamer (3m60 x 2m70) met ligbad/douche, wastafel en toilet. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer (4m80 x 8m80), een keuken met wasplaats en een terras.

Met de auto op 5 min van E313 afrit Massenhoven. Private parking aan de overkant van de straat. Bushalte met beperkte dienstverlening voor de deur, ofwel 2 km fietsen langs het jaagpad naar Massenhoven met goede verbindingen.

Centrale verwarming, warm water en fornuis op gas. Huurcontract van 1 jaar (verlengbaar tot 2 jaar).

De kamer wordt verhuurd aan één persoon. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Graag afspreken op voorhand op 0496 78 76 12 of via brouwershuis@lieverleven.be.

contact