Woongemeenschap zoekt bewoner

Kamer vrij in gezellig huisje op 2 min wandelafstand van het station

Geplaatst op  

10/11/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€369 euro

Beschrijving

Op wandelafstand van het station van Leuven (kant Kessel-Lo) bevindt zich een leuk, gerenoveerd huis. We zijn met 3 vrouwen en 1 man (die binnenkort naar zijn eigen stek zal verhuizen). De kamer komt vrij vanaf 1 januari. We zoeken iemand tussen 20 en 35jaar.

Het gaat om een mooi ingericht huis met veel lichtinval. Er is een klein tuintje met tuinmeubelen en binnen is ook alles aanwezig (maar dan ook echt alles: wasmachine, droogkast, vaatwasser, oven, Amerikaanse koelkast, etc.). Er is ook een kelder waar je het een en ander in kwijt kan en we hebben een garage waar je van gebruik mag maken (hier staan onze fietsen in). Een keer per week komt er ook een poetsvrouw langs voor de gemeenschappelijke ruimtes.

We hebben geen verplichte “samen zijn”-momenten, maar we eten wel regelmatig samen en hangen ’s avonds vaak gezellig voor TV.

De kamer zelf is op het gelijkvloers en ongeveer 12m2. Huurprijs bedraagt 369 euro (waarvan 19 euro voor internet en digitale TV inbegrepen). De kosten voor gas, water en elektriciteit rekenen we onderling af. De kosten voor de poetsvrouw hangen af van hoeveel keer ze effectief komt en verschillen van maand tot maand.

Tot slot: domicilie verplicht, liefst geen huisdieren en we zijn op zoek naar een niet-roker.

huisinleuven@hotmail.com

contact