Woongemeenschap zoekt bewoner

kamer te huur in woonhuis

Geplaatst op  

05/08/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
meerbeek
Bedrag
€360 huur en 110 kosten per maand

Beschrijving

Ik verhuur een kamer met privebadkamer in mijn woonhuis. De keuken is gemeenschappelijk, mogelijkheid tot gebruik van opbergruimte in de kelder, fietsenstalling in de garage of parkeerplaats op de oprit. 

De ruime kamer is vooraan gelegen en in ongeveer 20 m2 groot, de bijhorende badkamer kan worden afgesloten. De kamer is gemeubeld, aanwezig zijn een dubbel persoonsbed, ( foto niet meer up to date, daar is nog een 1 persoonsbed aanwezig) kleerkast en bureau. Mogelijkheid ook om deze te verwijderen. Lichte gordijnen en verduisteringen. Tapijt op de grond. 

De kamer wordt verhuurd ZONDER domiciliemogelijkheid. Ideaal voor schoolverlaters, studenten of tweede verblijf. 

Huis is gelegen in een landelijke omgeving met busvervoer naar Leuven op 10 min en Zaventem en Brussel. treinverbinding op 10 min fietsafstand. 

Ikzelf ben een alleenstaande mama met 2 tienersdochters die om het weekend bij hun papa verblijven. Huisdieren zijn niet toegelaten, daar we al 3 poezen en een hond hebben inwonen. De keuken wordt gemeenschappelijk gebruikt. In het huis mag niet worden gerookt. 

De prijs Is 360 euro per maand, geen waarborg noodzakelijk, echter wel een maand vooropzeg. De vaste kosten zijn 110 euro. Deze zijn fix basisprijs. In deze prijs is verrekend, wifi, water, elektriciteit, stookolie, vuilbak en poestbijdrage van de gemeenschappelijke ruimtes. Bij extra verbruik van wasmachine, droogkast of andere hoog energieverbruik kan deze aangepast worden. bij langere afwezigheid, kan het verbruik ook worden aangepast. Beschikbaarheid aug/ sept. 

contact