Woongemeenschap zoekt bewoner

Kamer te huur in Overijse (zuidelijke rand Bxl)

Geplaatst op  

05/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Overijse
Bedrag
€575

Beschrijving

MAXIME REAL ESTATE stelt u een co-housing met privé slaapkamer en privé badkamer voor. 

Gelegen in een rustige buurt op 30min/ 16km van Brussel en Leuven, op 1km van het centrum van Overijse, belangrijke invalswegen, supermarkten/winkels,... 

Deze passieve betonwoning +/-133m² met kwaliteitsvolle afwerking is als volgt verdeeld: 

Privatieve gedeelte voor huurder: Ruime slaapkamer van +/-12m², badkamer met inloopdouche en wastafel.

Gemeenschappelijk: Inkomhal, lichtrijke woon-eetkamer +/-45m² toegang gevend tot tuin en terras, volledig uitgeruste open keuken met centraal kookeiland en berging, technische ruimte, 2 wc's en 2 parkeerplaatsen voor de woning.

Bijkomende informatie: dubbele beglazing, vloerverwarming, verwarming met warmtepomp, fotovoltaïsche zonnepanelen, regenwaterput voor de 2 WC's en buitenkraan en kraan in de berging. De huurder woont samen met één andere bewoner van 33 jaar en een buitenkat. De woning is gemeubeld en van huisraad voorzien behalve de privé-slaapkamer. Alle verbruik en onderhoudskosten worden gedeeld. Beschikbaar rond 8/08/2022.

Wenst u meer informatie of eventueel een bezoek? Contacteer: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

Woordje van de bewoner: Hallo, mijn naam is Lore, ik spreek Nederlands en ben single. Ik ga in augustus wonen in dit 3-gevelhuis. Het is een tweewoonst. Ik ben op zoek naar een leuke huisgenoot die samen met mij in Overijse wil wonen. Chouffe, mijn kat, heeft vooral plezier buiten en komt van tijd tot tijd om knuffels vragen. Ik werk in de week altijd op het bureau in Zaventem als receptioniste en coördinator van de faciliteiten. Ik volg twee keer per week danslessen, ik hou van hardlopen, reizen en genieten van het leven! Aarzel niet als je vragen hebt, ik sta ervoor open :-). Voor een bezoek kunt u contact opnemen met de makelaar. Voor meer info kan u de advertentie bekijken via https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-huur/overijse/3090/9928398 of vul de nummer 9928398 in op immoweb onder categorie huren. 

contact

vanherenthals_lore@hotmail.com
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-huur/overijse/3090/9928398