Bewoner zoekt woongemeenschap

Kamer in leuke cohousing gezocht

Geplaatst op  

08/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag

Beschrijving

Hallo iedereen!

Mijn naam is Pieter en ik ben samen met mijn vriendin, Edileide, op zoek naar een kamer in een leuke cohousing vanaf maart (maar ik ben flexibel met de exacte startdatum, een beetje later of vroeger kan).

ik ben 37 jaar oud. Ik heb sociologie gestudeerd maar werk momenteel bij de IT dienst van de voetbalbond. Mijn vriendin heet Edileide, is 30 jaar oud en is kokkin.

In onze vrije tijd houden we ervan om samen te koken en eten, iets gaan drinken, een film kijken of gewoon gezellig samen zijn. We zouden dat ook graag doen met onze huisgenoten. Zelf probeer ik ook mijn vinyl collectie te doen groeien, groene vingers te kweken en zaken zoals kleren en mijn fiets zelf te repareren, uit een eco bewustzijn maar ook uit interesse. Het is tevens een soort van tegengewicht van mijn professionele leven dat volledig digitaal is. Mijn vriendin is eerder het rustige type en zal gemakkelijker een boek uit onze collectie nemen en veel bezig zijn met nederlands te leren. Wij spreken portugees met elkaar maar zij spreekt ook een mondje engels. Frans of Spaans is ook geen probleem.

Als ons profiel u aanspreekt, geef dan zeker een seintje!

Groetjes!

Pieter en Edileide

contact