Woongemeenschap zoekt bewoner

Innovatief co-housingproject zoekt sociaal geëngageerde bewoner

Geplaatst op  

18/10/2022

Huur of koop:
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag

Beschrijving

Na 2 succesvolle jaren zoeken we opnieuw een sociaal geëngageerde co-houser. Ben jij vrolijk, moedig met gevoel voor humor?

Wingerdbloei is een begeleidingscentrum dat jongeren ondersteunt in hun groei naar zelfstandigheid. Wij hebben een innovatief co-housingproject voor slachtoffers van tienerpooiers en seksuele uitbuiting. We zijn op zoek naar een inwonende kracht in een contract van onbepaalde duur.

Je woont in co-housing samen met maximaal 4 jonge vrouwen. Uiteraard beschik je over een eigen studio-appartement.

In het huis wordt ingezet op een huiselijke sfeer. Er is een onvoorwaardelijke acceptatie naar de jongeren en hun keuzes. Het Wingerdbloeiteam ondersteunt jou en de trajecten van de jongeren. Daarnaast wordt er een netwerk uitgebouwd met andere professionelen om de trajecten vorm te geven.

We zoeken een sociaal geëngageerde bewoner die van uitdagingen houdt en de schouders onder ons innovatief co-housingproject durft te zetten. Flexibel, moedig en standvastig zijn belangrijke eigenschappen, naast vrolijk, gevoel voor humor en relativeringsvermogen.

  • We bieden je een leuke, moderne woonplek op ‘Het zuid’ in combinatie met een uitdagende, boeiende deeltijdse job.
  • Daarnaast word je betaald volgens de barema’s (PC319.01) met behoud van eventuele anciënniteit.
  • Je krijgt een leasefiets als je dit wilt. Een gratis hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, en GSM zijn extra legale voordelen.
  • Het betreft een contract van onbepaalde duur vanaf 3/2/2023.

contact