Woongemeenschap

Info-avond cohousing The Reef in Brussel op 20 juni

Geplaatst op  

14/06/2024

Huur of koop:
te koop
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
jette
Bedrag

Beschrijving

Beschrijving

The Reef nodigt je uit voor onze volgende presentatie op 20 juni, waar we je ons cohousingproject in Brussel voorstellen en vertellen over onze recente ontwikkelingen.

Wie is The Reef? 
The Reef is een cohousinggroep uit Brussel die een duurzame en sociale leefomgeving wil crëeren. Als je op zoek bent naar een socialere manier van leven, dan verwelkomen we je met open armen. Onze belangrijkste waarden zijn duurzaamheid, diversiteit en gastvrijheid.

Waarom zijn we zo enthousiast?
Tijdens onze laatste plenaire vergadering hebben we JA gestemd voor een bod op een site in Jette! We hebben veel tijd, energie en moeite gestoken in het bereiken van dit punt, dus het zijn spannende tijden voor ons project. Het uitbrengen van een bod betekent niet dat we reeds een locatie hebben gekocht, maar we zijn erg optimistisch over de richting die we inslaan. Omdat er zo veel dingen snel gaan, zal er ongetwijfeld meer informatie te delen zijn tijdens de presentatie op 20 juni.

Wat we te bieden hebben
Aangezien onze groep halfvol is, hebben we momenteel nog plaats voor +/- 10 huishoudens.

Details evenement

-Datum: 20 juni

-Tijd: 19:30

-Locatie: Salle Miro, 1190 Vorst/Forest

Registratie is verplicht via deze link

Wat kun je verwachten? 
Tijdens de presentatie krijg je de kans om meer te weten te komen over ons project, in het bijzonder onze recente ontwikkelingen, kan je huidige leden ontmoeten en vragen te stellen over hoe je betrokken kunt raken. We verwelkomen meestal tussen de 25 en 30 mensen, waardoor er een dynamische sfeer ontstaat voor discussie en netwerken. 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via cohousing@thereef.brussels of bezoek https://thereef.brussels. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en onze visie met je te delen!

contact

thereef-bxl@proton.me
https://start.edgeryders.eu/page/16699