Woongemeenschap zoekt bewoner

ik zoek 2 medebewoners voor samenhuizen in Halle (Vlaams-Brabant)

Geplaatst op  

02/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Halle
Bedrag
€450

Beschrijving

Hallo aan jou,

 

Na een ietwat 'moeilijke' levensfase, een gebeuren dat ons elkeen als mens kan overkomen, kijk ik graag uit naar een nieuwe weg van Samenhuizen.

 

Na een tijdje van afwezigheid en verblijf in het buitenland, wat rondzwerven, in het alleen-zijn (wonen) niet echt je draai vinden, wil ik dit samen delen van een woning, een faire kans geven, rustig aan, om er in een gemeenschap met andere bewoners het beste van te maken.

 

Ik ben Patrick, uit Halle, 64 jaar jong, gepensioneerd, gepassioneerd avontuurlijk wereldreiziger.

 

Heb een degelijke ervaring in Samenhuizen vanuit het zelf organiseren van deze woonformule, lange tijd geleden.

 

Door heel wat omstandigheden, reizen, wat persoonlijke moeilijkheden, woon ik nu echter sedert enige tijd terug alleen, en het is niet altijd makkelijk, daarom dit oproepje om het sociale, dagelijkse leven en doen en laten, ja ook het financiële, met iemand te delen via samenhuizen.

 

Dit bij voorkeur met maximum 2 extra medebewoners, waarbij leeftijd op zich niet hét belangrijkste is, maar waarbij het persoonlijke engagement om er het beste van te maken in een fijne vriendschap, in respect en vertrouwen, de basis zijn van een goede verstandhouding.

 

Delen en toch je eigenheid en privacy mogen en kunnen behouden, in een sfeer van wederzijds begrip, waarin conflicten uitgepraat kunnen worden, is nog altijd mijn motto om er iets fijns en verrijkend van te maken.

 

Momenteel heb ik een heel mooi appartement opgemerkt in het centrum van Halle, 3 slaapkamers, groot zonnig balkon, ondergrondse garage indien je een auto hebt, alle mogelijke faciliteiten vlakbij, onmiddellijk vrij, en heb de eigenaar gevraagd of de formule Samenhuizen in aanmerking komt tot huren van het pand.

 

Spreekt dit eerste lezen je een beetje aan, laat gerust geheel vrijblijvend iets weten, we kunnen dan zeker verder eens afspreken, bij een koffie op een terrasje, in een ontmoeting in luister voor elkaars wensen en mening.

 

Ik hoop graag iets van jullie te mogen lezen.

 

De vermelde prijs is enkel een richtprijs, bij benadering, voor je kamer, de gemeenschappelijke lasten en de individuele onkosten voor nutsvoorzieningen.

 

Alvast een fijne en lieve groet en tot gauw ?

 

Patrick

 

Next

Previous

 

contact

patske5857@gmail.com