Groep in oprichting

ik zoek 2 medebewoners voor samenhuizen in Halle (Vlaams-Brabant)

Geplaatst op  

21/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Halle
Bedrag
€500

Beschrijving

Hallo aan jou,

Een mens twijfelt eigenlijk al te vaak in het nemen van een beslissing in het leven, wat 'bang' een vastgeroest patroon te doorbreken, om eens een andere weg in te slaan, om welke reden dat ook mag zijn ...

En ja, en geef het grif toe, ook mij overkomt het zeker al wel eens.

Te lang wikken en wegen, talmen, afwegen, piekeren, denken …

Zelfs onlangs nog die 'twijfel' ervaren, na uitwisseling van wat berichtjes van iemand die op mijn zoekertje reageerde.

Ik vind het menselijk, noem het misschien een 'zwakte', maar het is goed dat je daar samen vooraf kan en mag over praten ….

Na een tijd van afwezigheid en verblijf in het buitenland, wat rondzwerven, in het alleen-zijn (wonen) niet echt je draai vinden, toch wil ik dit nog steeds een faire kans geven, rustig aan, een woonst met iemand te delen ...

Ik ben Patrick, uit Halle, 63 jaar jong, gepensioneerd, gepassioneerd avontuurlijk wereldreiziger.

Heb een degelijke ervaring in Samenhuizen vanuit het zelf organiseren van deze woonformule, lange tijd geleden.

Door heel wat omstandigheden, reizen, wat persoonlijke moeilijkheden, woon ik nu echter sedert enige tijd terug alleen, en het is niet altijd makkelijk, daarom dit oproepje om het sociale, dagelijkse leven en doen en laten, ja ook het financiële, met iemand te delen via samenhuizen.

Ook door een recent medisch probleem, heb ik ervaren dat het best fijn, warm, verrijkend, kan zijn, goede en fijne mensen rondom je te hebben ….

Delen en toch je eigenheid en privacy mogen en kunnen behouden, in een sfeer van wederzijds begrip, waarin conflicten uitgepraat kunnen worden, is nog altijd mijn motto om er iets fijns en verrijkend van te maken.

Ik kijk uit naar maximum 2 extra medebewoners, waarbij geslacht en leeftijd niet echt belangrijk zijn.

Wel het persoonlijke engagement om er het beste van te maken in een warme vriendschap, respect en vertrouwen.

Momenteel wordt er rustig en ongehaast uitgekeken naar een geschikte woning, maar daar maken we samen verder werk van in de luister naar ieders mening.

Spreekt het je aan, laat gerust geheel vrijblijvend iets weten, we kunnen dan zeker verder eens afspreken in een ontmoeting in luister voor elkaars wensen.

Ik hoop graag iets van jullie te mogen lezen.

De vermelde huurprijs is enkel een richtprijs, bij benadering, voor een kamer met alle individuele onkosten, op basis van een 3 persoons-appartement.

Alvast een fijne en lieve groet.

Patrick

contact

patske5857@gmail.com