Woongemeenschap zoekt bewoner

Huize Lambert zoekt nieuwe huisgenoot(o)t(e)

Geplaatst op  

21/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Watermaal-Bosvoorde
Bedrag
€520 per maand + waarborg 750€

Beschrijving

Huize Lambert te Watermaal is op zoek naar een nieuwe huisgenoot(e) (leeftijd +30). 

Onze samenwoonst bevindt zich in een rustige straat dichtbij de stations Watermaal & Arcaden met een bushalte voor bus 95. De VUB, ULB, Ter Kameren Bos, de Begraafplaats van Elsene als ook het plein Keym liggen in de buurt, diverse supermarkten zijn op wandelafstand. 

Het huis heeft een garage voor fietsen en een wasruimte op de begane grond. Op het eerste verdiep bevinden zich de gemeenschappelijke living/eetruimte, keuken, een kleine veranda die toegang geeft tot een groene en wilde tuin. De beschikbare kamer is 13m2 groot, is ongemeubeld (er is een mogelijkheid om een lattenbodem + matras en een klein bureau over te nemen van de vorige huisgenoot) en situeert zich op het 2de verdiep met zicht op de tuin. De badkamer met bad op hetzelfde verdiep zal je merendeels delen met één andere huisgenote (met mij). 

Jouw 4 huisgenoten zijn tussen de 32 - 42 jaar en een kleine meid van 6 die net gestart is in het 1ste leerjaar. Doordat we met een kind leven, is kinderspeelgoed niet ver weg in de living.  We spreken Engels, Nederlands, Duits en wat Frans en zijn ecologisch ingesteld. Naast onze eigen routines, appreciëren we fijne gesprekken, rustigere avonden en af en toe een gezelschapsspel of maaltijd tezamen. We zijn op zoek naar iemand van +30, die netjes en een niet-roker is. 

De waarborg is 750€, de maandelijkse huur is 520€ alles inbegrepen. Een huurverhoging is mogelijk afhankelijk van de stijgende energie/gasprijzen. Domiciliering is mogelijk en je kan er direct intrekken. 

Gelieve jezelf voor te stellen in jouw bericht bij interesse!

Groetjes, Ruth

contact